minbaad.dk
lørdag 21. april

Advokat og familiemor Line Markert kommer fra Hellerup Sejlklub og er blandt andet aktiv i CB66. Foto: Flemming Ø. Pedersen/Dansk Sejlunion

Mød den nye formand for Dansk Sejlunion

Lørdag 4. marts kan du møde Dansk Sejlunions kommende formand, Line Markert. Kom og hils på - og stil spørgsmål på Dansk Sejlunions stand i Hal E på Boat Show.

Sejlklubber | 02-03-2017 15:20 | Af  Troels Lykke

Hvad skal Dansk Sejlunion fokusere på de kommende år? Hvor skal indsatsen øges - og hvor skal man holde igen?

Det er blot et par af de centrale spørgsmål, som Line Markert skal forholde sig til, når hun efter Dansk Sejlunions generalforsamling den 18. marts tager plads i formandsstolen som afløser for nuværende formand, Hans Natorp.

Hvis du har en holdning om Dansk Sejlunion, du gerne vil tilkendegive - eller et spørgsmål, du brænder for at stille sejlunionens kommende formand, så har du en oplagt mulighed på BOAT SHOW 2017...

lørdag den 4. marts, kl. 12 - 14, hvor du kan møde Line Markert på Dansk Sejlunions stand i Hal E.

Sejlsportspolitik

Line Market kommer til Fredericia for at tale om sejlsportpolitik, prioriteringer og visioner - med alle, der har noget på hjerte, og som lægger vejen forbi Hal E. Det fortæller Dansk Sejlunion til pressen.

Selv om du ikke er på BOAT SHOW, kan du alligevel stille spørgsmål til Line - blot send spørgsmålet på mail til presse@sejlsport.dk (alle svar bliver publiceret efter Boat Show).    

Bookmark and Share
FLERE NYHEDER


SEJLKLUBBER OG KLASSER


Få nyheder og deltag i konkurrencer

Besøg os på facebook


MORTEN LORENZEN TAGER ORDET