Gå til hoved-indhold
Kapsejladsen koster 1.200,00 kr., hvor nummerskilt, havneplads i Ballen og festmiddag på Dokken er inkluderet. Foto: Sailing AarhusKapsejlads
Kapsejladsen koster 1.200,00 kr., hvor nummerskilt, havneplads i Ballen og festmiddag på Dokken er inkluderet. Foto: Sailing Aarhus

Tilmeldingen til AFI 2Star er åben

110 kølbåde kan sejle double-handed fra Aarhus til Ballen og hjem. Kapsejladsen, som finder sted 17.-18. juni, plejer at blive udsolgt.

Af Sara Sulkjær |

Tag en ven, kollega, nabo eller anden med mod på kapsejlads under armen og sæt kurs mod Aarhus, når Århus Sejlklub i 2017 for 11. gang afholder en af Danmarks største langturskapsejladser, AFI 2Star. 

Sejladsen, som er en del af 2star Mesterskabsserien, går fra Århus Havn til Ballen på Samsø og retur igen.  

Festmiddag i Ballen

Der er åbnet for 110 kølbåde, hvor dogmet for den populære og udfordrende sejlads er, at der kun må være to besætningsmedlemmer på hver båd, deraf navnet "2Star". 

Stævnet foregår lørdag 17. juni til søndag 18. juni med den traditionelle festmiddag lørdag aften på Restaurant Dokken i Ballen havn. 

Registreringen til sejladsen er åben fra fredag aften 16. juni med hygge på Århus Sejlklubs terrasse på Århus Ø, hvor der sælges lidt godt til ganen og maven. 

Kæmp med om DK’s ældste trofæ

Udover præmier i de enkelte bådklasser kæmpes der også om vandrepokalen, der er Danmarks ældste aktive kapsejladstrofæ og oprindelig "Damernes Ærespræmie" fra Landsudstillingen i 1886.

Invitation indeholder detaljerne omkring stævnet og er tilgængelig her samt på tilmeldingssiden. Sejladsbestemmelserne vil blive offentliggjort en uges tid forud for stævnet. 

- Sejladsen plejer at blive udsolgt - så skynd jer!, opfordrer Aarhus Sejlklub i en pressemeddelelse. 

Tilmelding til Aarhus 2Star Race 2017 er åben og kan foretages her

Se flere billeder fra kapsejlads herunder. Fotos: Sailing Aarhus

content-loader
content-loader
content-loader