Gå til hoved-indhold
Tur
Der var propfyldt da minbaad.dk kiggede forbi i dag. Foto: Troels Lykke

Boat Show startede med kendissen Emil Erichsen

Emil Erichsen, kendt fra TV2 serien ”Kurs mod fjerne kyster”, fortæller nu om togtet med Havana, en Jeanneau Sun Odyssey 51. Alle stole var optaget i Fredericia. Se program.

Af Troels Lykke |

Emil Erichsen, Troels Kløvedals barnebarn, fortæller lige nu på messen i Fredericia, der åbnede igen i dag, hvor der lukkes klokken 18.

Og måske skal du besøge Boat Show nu. For det er i dag og i morgen, at der ikke er kø ved standene, som det bliver på lørdag og søndag, hvor der er åbent fra 10 til 17.

Men langturssejlern Emil Erichsen, kendissen fra TV2s progam Kurs mod fjerne kyster, trak fulde huse under sit foredrag.

Han fortæller om hvordan du realiserer dine drømme om sejlads i egen båd og om mulighederne for at sætte sejladsdrømme på skemaet på efterskole, højskole eller gymnasium.

Foredraget arrangeres i samarbejde med Ranum Efterskole College i Nordjylland.

Foredraget er målrettet unge og henvender sig særligt til tilmeldte til ungdommens eftermiddag men vi så en masse over 60 år som lytttede med.

Mikkel Behas søn, Emil Erichsen, har sejlet Laser-jolle på højt plan, indtil en skade satte ind. - Jeg prøver at få mere fart når vi sejler tur, siger han på foredrag. Foto: Troels Lykke

Foredragsprogram Boat Show: boatshow.dk/program/

content-loader
content-loader
content-loader