Gå til hoved-indhold
Se afslutningen på sæson 3 i aften. Foto: Hannelore Dörner / TV 2Tur
Se afslutningen på sæson 3 i aften. Foto: Hannelore Dörner / TV 2

Havana skal fragtes af Mærsk - sæsonafslutning i aften

Drengenes sejltur lakker mod enden. I sensommeren forventes Havana igen at lægge til i København efter at være fragtet på skib gennem Aden-bugten.

Af Sara Sulkjær |

Emil og Theis sejler snart videre ud i verden, mens far Mikkel, mor Marian og lillebror Alfred igen må tage flyveren hjem til København. 

Det er derfor i aften sidste gang, at du kan følge familien Behas oplevelser fra varmere himmelstrøg, i denne sæson. 

- Familien Beha Erichsen dykker på opdagelse i Vanuatus blå rige. Der møder dem ikke kun smukke syn under overfladen, men også en nedslående påmindelse om havenes tilstand. Besætningen tager også på nattejagt. De skal finde et lille, men særdeles stærkt og skummelt bæst, skriver TV 2 inden aftenens program. 

824.000 seere gav rekord

Det er dog ikke sidste gang, de solbrune drenge toner frem på tv-skærmen efter en sæson, der har budt på flere seerrekorder. 

824.000 nysgerrige danskere foran skærmen til sæson 3's første afsnit sikrede programserien prisen for største seertal til en premierestart. 

Ligeledes snuppede "Kurs mod fjerne kyster" en rekordstor seervurdering, da seerne gav programmet 4,6 stjerner ud af fem. 

- Selvfølgelig betyder det meget for os alle i familien, at jer der kigger med derude, faktisk godt kan lide, hvad I ser. Kæmpe tak!, skriver Mikkel Beha på familiens hjemmeside

Undgår pirater

Den sidste del mod Danmark bliver dog en noget anderledes sejlads. Emil og Theis kommer nemlig ikke selv til at stå bag roret på hele rejsen. I stedet sættes Havana på Mærsk-fragtskib fra Malaysia til Middelhavet for på den måde at undgå at komme i karambolage med pirater i Adenbugten. 

- Vi har hele tiden vidst, at vi ikke skulle sejle den vej igennem, men nu har vi altså fundet en løsning, og derfor kan drengene nu også langsomt begynde at skimte Danmark derude i horisonten, skriver Mikkel Beha. 

Det forventes, at Havana i sensommeren vil lægge til kaj i København. 

Se sæson 3's sidste afsnit kl. 20.00 i aften på TV 2. 
content-loader
content-loader
content-loader