minbaad.dk
mandag 18. juni

Hold DM for optimister på Peblingesøen i hjertet af København. Endnu en måde at promovere sejlsport på. Foto: Mogens Hansen.

Fokus på den synlige sejlklub ved DS Klubkonference

17. og 18. november løber Dansk Sejlunions årlige klubkonference af stablen i Vingstedcentret. I år er fokus lagt på den synlige sejlklub, og hvordan man kan bruge medier til at promovere sin forening.

Sejlklubber | 12-10-2017 16:22 | Af  Maria Ravn Jürgensen

Vingstedcentret danner igen rammen om Dansk Sejlunions Klubkonference fredag 17. og lørdag 18. november. Der fokuseres på sejlklubben som en synlig aktør i lokalsamfundet.

'Den synlige sejlklub'

Årets overordnede tema er 'den synlige sejlklub, sejlsport.dk skriver:

- Mere end nogensinde før er det vigtigt, at sejlklubber (og andre foreninger) forstår at positionere sig i forhold til omgivelserne. Alle dele af samfundet har de senere år gennemgået en rivende udvikling i den måde, man kommunikerer med omverdenen på, skriver sejlsport.dk på deres hjemmeside.

Sejlsport.dk skriver at synlighed kun er overskriften, og at der under neden vil være masser af fokus på klubudvikling og aktiviteter. Flere eksperter og sejlklubber holder oplæg for at komme med gode og lærerige cases.

Læs mere om klubkonferencen og programmet her, samt tilmelding til klubkonference her.

Bookmark and Share
FLERE NYHEDER


SEJLKLUBBER OG KLASSER


Få nyheder og deltag i konkurrencer

Besøg os på facebook


MORTEN LORENZEN TAGER ORDET