Gå til hoved-indhold
Der ventes 250 nye og brugte både på udstillingen i Ishøj. Foto: Ishøj KommuneKort Nyt
Der ventes 250 nye og brugte både på udstillingen i Ishøj. Foto: Ishøj Kommune

Hal i Ishøj skal redde flydende udstilling hvis det regner

Udendørs bådudstilling, der starter om 16 dage, rimer ikke på dansk sommervejr i år, men Tempohuset på 2.000 kvadratmeter sikrer tørvejr til maritimt tilbehør.

Af Troels Lykke |

Om 16 dage starter Ishøj Båd- og vandmesse fra fredag 1. til 3. september.

Udendørs bådudstilling rimer ikke rigtig på det danske sommervejr, som vi har oplevet indtil videre - men i Ishøj kan vejret bare komme an.

Se på udstyr i tørvejr

En stor hal på over 2.000 kvm sikrer mulighed for at nyde maritimt tilbehør og udstyr i tørvejr, og Tempohuset skaber i det hele taget unikke rammer for en udendørs udstilling, som jo på den måde også er indendørs. 

- Den flydende udstilling på Ishøj Havn kan i år løfte sløret for en mangfoldig flåde af både, spændende fra de små hurtige speedbåde, over kvalitets-kølbåde, til helt store og eksklusive katamaraner - alt hvad dine drømme kan indeholde. Der er noget for enhver smag og pengepung, fortæller Henrik Jørgensen, der er med i ledelsen af udstillingen.

Han fortæller videre: 

- Der vil altså med sikkerhed være lidt for enhver sejler, som har lyst til at hente inspiration til det maritime liv, blive vejledt og rådgivet i forbindelse med den næste båd- eller udstyrshandel. Udstyr vil, som tidligere nævnt, være repræsenteret i den store hal, hvor du kan finde alt fra køl til mast.

Beliggenhed, beliggenhed

Som alle ved, så er det vigtigt at være nemt tilgængelig, og her har Ishøj Havn beliggenheden med sig, lyder det i en pressemeddelelse.

Udover at du naturligvis kan ankomme ad søvejen, og måske lave en weekendtur ud af det, så er havnen tæt på motorvejen og offentlige transportmidler.

Høje Taastrup Station og S-toget ligger ikke langt væk, og bybusserne kører dig lige til kajen. Kommer man langvejs fra, er der ikke langt fra Kastrup Lufthavn til Ishøj Havn. 

For at vende tilbage til weekendturen, så vil det være optimalt at kombinere det hele med et kulturelt input, kunstmuseet Arken ligger placeret lige overfor udstillingen.

Gratis entré - gratis parkering

HUSK, det er gratis at besøge udstillingen, og det er gratis at parkere. Det er tilmed nemt at finde en parkeringsplads.

På Ishøj Havn vil der være boder med vand, fadøl og grill med både bøffer og pølser, så alle kan få appetitten stillet, og tørsten slukket.

Fakta om Ishøj Båd- og vandsportsmesse

Dato: 1.-3. september 2017 fredag & lørdag 10.00-18.00 & søndag 10-17.00.

Arrangeres af Tempo Huset i samarbejde med brancheforeningen Danboat, fortæller arrangørerne Kim, Michael, Gert, Jørgen, Bengt og Lisbeth

Se mere på www.ishojbaadmesse.dk 

Tempohuset i baggrunden har masser af plads til sejlere, der vil se på udstyr. Foto: Troels Lykke

content-loader
content-loader
content-loader