Gå til hoved-indhold
Jesper Stig Andersen: - Hotel koster lidt, men havnepenge er gratis og stadig en billig minivinterferie, forklarer sejleren.Tur
Jesper Stig Andersen: - Hotel koster lidt, men havnepenge er gratis og stadig en billig minivinterferie, forklarer sejleren.

Vintertur i X-79: Er man skudt i hovedet?

Nej, siger 50-årige Jesper Stig Andersen fra Svendborg. Han tog i denne uge på tur til Ærøskøbing og sov på hotel. - Det virker, siger X-79-sejler til minbaad.dk.

Af Troels Lykke |

Her er lidt inspiration til andre sejlere, mit nye koncept: Bed and Sail.

Sådan lyder det fra Jesper Stig Andersen, der forklarer videre her. Han tog fra Rantzausminde i sin X-79er fra 1984 i denne uge. 

Jeg elsker at sejle om vinteren, men har altid været dagsture og fik ideen for to uger siden da jeg sejlede en tur med et par venner.

Det var så skønt, vandet er klart, man er helt alene, rigtig mange fugle og en anden stemning end om sommeren og er landet dækket af sne, så er det utroligt flot.

Jeg havde ik lyst til at vende om og sejle hjem og tænkte så at til vinterferien fortsætter jeg til Ærø og finder et hotel at sove på.

Sejlede i sweatshirt

Det gjorde jeg så og har haft den fedeste tur, specielt i dag på turen hjem til Svendborg fra Ærø.

Her sejlede jeg i sweatshirt på et tidspunkt, da solen varmede så meget i med vinden.

Det var noget koldere på turen derover og der stod da også et par fiskere da jeg kom, som synes de var ret friskt i den friske vind og minus 2-3 grader, så der måtte jeg sejle i en varm flydedragt og uldsokker.

Hotel koster lidt, men havnepenge er gratis og stadig en billig mini vinterferie.

Sejlerhilsen

Jesper

Sejleren fra Svendborg Sund Sejlklub gav 50.000 kr. inklusiv landevejstrailer for sin båd, forige efterår. Han sejler i øvrigt også 49er. - En fantastisk ældrevenlig jolle, hvor man ikke skal hænge som i en OK-jolle, siger Jesper Stig Andersen.

Fred og ro i det sydfynske øhav.

Solen ser man så tydeligt på vandet.

Man får meget båd for pengene, siger Jesper Stig Andersen, der gav 50.000 kroner med landevejstrailer for et par år siden.

content-loader
content-loader
content-loader