Gå til hoved-indhold
Deltagerne skal blandt andet passere Guldborgsundbroen, som vil stå åben for sejlerne. Foto: Vegvisir Race / Jan SommerKapsejlads
Deltagerne skal blandt andet passere Guldborgsundbroen, som vil stå åben for sejlerne. Foto: Vegvisir Race / Jan Sommer

Nye baner i Vegvisir - tilmeld dig nu

Den krævende kapsejlads Vegvisir Race byder på helt nye udfordringer i 2018, hvor tre nye baner er på programmet. Tilmeldingen er netop åbnet.

Af Sara Sulkjær |

16 både deltog sidste år ved fødslen af den helt nye kapsejlads, Vegvisir Race. Nu fejrer den vanskelige sejlads sin første fødselsdag, når sejlerne fra 23. til 25. august på ny udfordres i farvandet omkring Lolland-Falster. 

Drømmer du om at være på startlinjen, er det allerede nu muligt at melde sin ankomst ved sejladsen. Tilmeldingen åbnede i går aftes, hvor det i øjeblikket er muligt at tilmelde sig til Early Bird-pris på 729 kr. pr. person frem til 30. november.  

Tre baner til sejlerne 

Med tre helt nye baner i 2018, der afløser de to baner fra dette års sejlads, er der god grund til at sende en tilmelding i retning af sejladsen, der har sit udgangspunkt i Nykøbing Falster. Også for de erfarne Vegvisir-sejlere, der må gøre sig nye taktiske overvejelser inden sejladsen.

For sejlerne på de to doublehanded-baner betyder revideringen, at de skal runde Langeland på deres henholdsvis 210 og 170 sømil lange sejlads. Knap så langt skal singlehand-sejlerne, som i løbet af deres 80 sømil skal runde Omø.  

Samtlige baner har dog det første og femte ben til fælles, således at der er dømt flot kapsejlads helt til det sidste. Få overblikket over de nye baner her

Vegvisir-priserne frem til sidste tilmelding: 

18. okt. - 30. nov.: 729,00 kr. pr. person

1. dec. - 28. feb.: 1179,00 kr. pr. person

1. mar. - 16. aug.: 1479,00 kr. pr. person

Vegvisir-pionerne, der sejlede med ved Vegvisir i år, får trukket 20 % af prisen. 

Tilmeld dig sejladsen her

content-loader
content-loader
content-loader