Gå til hoved-indhold
Hold-DM indgår som en del af KDY og Søernes Sejlklubs samarbejde ”Optimistjoller på Peblingesøen”, der er støttet af Nordea-fonden. Foto: Peter SøgaardKapsejlads
Hold-DM indgår som en del af KDY og Søernes Sejlklubs samarbejde ”Optimistjoller på Peblingesøen”, der er støttet af Nordea-fonden. Foto: Peter Søgaard

Vinden blæser om hushjørnerne til hold-DM i Opti

For andet år i træk skydes Opti-sejlernes danmarksmesterskab for hold i gang på Peblingesøen midt i København. Elleve teams er på startlinjen.

Af Sara Sulkjær |

Sidste års intense dueller på Peblingesøen under hold-DM i Optimistjolle blev så vel modtaget af både sejlere og ledere, at de to arrangerende klubber, Søernes Sejlklub og KDY, blev opfordret til at gentage succesen i år.

Derfor stiller elleve hold med fire joller på hver til start i de uvante omgivelser på den kunstige sø, hvor vinden bogstaveligt talt blæser rundt om hushjørnerne. 

Det bliver en helt speciel oplevelse for sejlerne – og for tilskuerne, som vil kunne følge sejladserne på nærmeste hold hele vejen rundt om søen.

Livespeak og sødt til ganen

Start og målgang foregår lige uden for Søpavillonen, hvorfra der er livespeak af sejler-kapaciteter som bl.a. Henriette Koch og ungdomskonsulent i Dansk Sejlunion, Nicolas Brandt Hansen.

På den kæmpemæssige platform foran Søpavillonen vil man kunne opleve både de intense starter og målgangen helt tæt på og samtidig få en kop varme og lidt sødt til ganen. Det oplyser KDY i en pressemeddelelse. 

Der sejles lørdag d. 30. september og søndag d. 1. oktober mellem kl. 10 og 17.

Se de deltagende klubber herunder: 

- KDY (tre hold)

- Hellerup Sejlklub (tre hold)

- Egå Sejlklub (to hold)

- Faaborg Sejlklub (ét hold)

- Snekkersten Skotterup Sejlklub (ét hold)

- Sletten Bådeklub (ét hold)

content-loader
content-loader
content-loader