Gå til hoved-indhold
Vinden har drillet under det internationale stævne i Dragør. Foto: Lars Stenfeldt HansenKapsejlads
Vinden har drillet under det internationale stævne i Dragør. Foto: Lars Stenfeldt Hansen

Russisk Drage fra Cannes vandt Marblehead Trophy i Dragør

Vindere af Marblehead Trophy blev en russisk Drage fra Yacht Club Cannes. Men 37 Drager sejler stadig i Dragør, hvor fransk båd er i front i Dragon Grand Prix, Denmark. Jens Christensen på 4. plads.

Af Troels Lykke |

RUS 27 med besætningen Anatoly Loginov, Vadim Statsenko og Alexander Shalagin vandt lørdagens enlige sejlads og rykkede i kampen om Marblehead derfor frem på førstepladsen.

Og da sejladserne om Marblehead Trophy skulle afgøres efter de sejladser, der blev sejlet til og med lørdag, blev RUS 27 den endelige vindere af Marblehead Trophy, fortæller Mik Jensen fra Dragør Sejlklub.

Marblehead Trophy rykker til Cannes

Der er således nu lagt op til, at næste års sejladser om Marblehead Trophy skal afholdes i Cannes, og med det i tankerne kan sejlerne i dag tage på vandet og få afgjort, hvem der bliver vinder af Dragon Grand Prix, Denmark.

Stævnet i Dragør har hidtil været præget af udfordringer med meget skiftende vindforhold, men arrangørerne håber alligevel, at det i dag søndag vil lykkes at få sejlet endnu en sejlads.

Franskmand i front i Dragon Grand Prix, Denmark

Præmieoverrækkelse forventes at finde sted ved Dragør Sejlklub engang søndag eftermiddag, og det åbne spørgsmål inden dagens sejlads er, om den p.t. førende franske båd med skipper Gery Trentesaux kan forsvare positionen.

De har i dagens sejladser hidtil præsteret placeringer som nummer 16, 3, 2 og 3, fortæller Dragør Sejlklub søndag morgen i en mail til minbaad.dk.

Dragerne er kendt for ikke at have reklamer på siden af båden, det behøver sejlerne ikke, som i H-bådsklassen fx., hvor mange H-både er plastret til med mere eller mindre held. Foto: Lars Stenfeldt Hansen

Resultater (se under opslagstavle)

content-loader
content-loader
content-loader