Gå til hoved-indhold
Carver C37 har en bredde på 3,96 meter. PR-fotoKort Nyt
Carver C37 har en bredde på 3,96 meter. PR-foto

Amerikanske Carver C37 passer til Skandinavien - se den i Dragør i weekenden

Yachten kan gøre sig som flydende sommerhus for skandinavere, der ikke vil blive våde. De kommende weekender fremvises båden i Dragør og Malmø.

Af Sara Sulkjær |

En 37 fod lang yacht, der kan gøre sig som en helt lukket båd uden støj og træk eller en delvis åben båd med masser af frisk luft, når vinduer, det elektriske soltag samt de bagerste folde-/skydedøre åbnes.

Er det drømmen, skal GPS'en indstilles til Dragør i weekenden, hvor Carver Yachts viser deres C37 under et 'Åben Båd'-arrangement. 

Lyst køkken

Yachten er en del af værftets C-serie, der tilbyder optimal sejlads for danskere i det kølige Skandinavien: 

- Alle C-modellerne (Coupe) er yderst velegnede til det skandinaviske marked, idet der her er tale om et flydende sommerhus med folde-/skydedøre i glas, og ingen presenninger der skal knappes af og på for at kunne sejle, forklarer Niels Stielund, CEO hos Carver Yachts.

Derudover byder på C37'eren på en række fordele til sejleren, der ønsker meget sollys under dæk: 

 

- Samtidig har man masser af lys og luft grundet de store glaspartier, og køkkenet er flyttet op i lyset, således at man kun går nedenunder, når man skal bruge de to kahytter samt bad og toilet, skriver han i en mail til motorbaadsnyt.dk. 

Se båden i Dragør og Malmø

Det er muligt at se Carver C37-modellen i Dragør den 5. og 6. maj fra kl. 10-16, hvor Carver Yachts holder 'Åben Båd' i den gamle havn foran Cafe Espersen. 

Weekenden efter, den 11.-12. maj, sætter båden kurs mod Dockan i Malmø. Her kan nysgerrige ligedes besigtige modellen, der er udstyret med 2 x Mercruiser TDI motorer samt generator, joystick og lignende, fra kl. 10-16. 

Se flere billeder af Carver C37 herunder: 

content-loader
content-loader
content-loader