Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
43 knob er topfarten på denne Carver 42 i kulfiber.

Bilproducent Lexus vælger 42 fods Carver med egne V8ere

Et af verdens største luksusbrands i bilindustrien, Lexus, vælger Carver, fortæller bådimportør, Niels Stielund fra Dragør Havn. Båden i kulfiber er med to store 5 liter Lexus V8-motorer.

Af Troels Lykke |

Da Lexus-designerne i Toyota City besluttede sig for, at Toyota Motor Corporations Marine Department skulle kreere en konceptbåd, med en efterfølgende linje af luksus yachts, manglede de et bådværft til at bygge dem.

- Efter at have studeret verdens bådproducenter valgte de Carver Yachts i USA til at stå for produktionen, og den første specialbåd er allerede leveret og testsejlet i Japan, fortæller Niels Stielund fra Carver Yachts Scandinavia i Dragør.

42 fod i kulfiber og med to V8ere

Der er her tale om en 42 fod super Sport Yacht bygget i kulfiber og med to Lexus high performance V8ere i motorrummet. Alt sammen bygget, testet og godkendt efter LEXUS´s specifikationer.

- Carver blev valgt af samme årsager, som hvorfor alle andre også bør vælge Carver, nemlig kvaliteten, håndværket og finishen, idet alle komponenter i bådens produktion foregår in-house hos CARVER, med deraf følgende kontrol af kvaliteten fra start til slut, forklarer Niels Stielund i en pressemeddelelse til motorbaadsnyt.dk.

Oplev Carver i Dragør

Han fortæller videre.

- Det var derfor Carver unikke in-house kvaliteter, som LEXUS fandt levede op til deres krav og standarder og som kunne sammenlignes med deres egne standarder i bil industrien - og som dermed skilte sig ud fra alle andre bådproducenter.

Carver kan ses i Dragør

- Man kan ved selvsyn opleve Carver kvaliteten i Dragør Havn og selv konstatere hvorfor Lexus valgte Carver. Lige nu kan man se en Carver 37 og en Carver 34 er på vej. Du kan også få tilsendt det sidste nye Carver katalog ved at sende en mail til os eller bestille det via vores hjemmeside, fortæller Niels Stielund fra Carver Yachts Scaninavia.

Carver 42

Længde12,7 m

Bredde3,86 m

Antal om bord8 personer

Motorer to V8ere 885 hk

Topfart       43 knob

Lexus er en division i Toyota. Her er båden og bilen. Prisen på båden er endnu ikke oplyst.

Masser af fart og luksus er der på den nye Carver 42. Båden er allerede testet i Japan.

content-loader
content-loader
content-loader