Gå til hoved-indhold
Niels Stielund og Annette Slot havde virkelig mange besøgende på Carver 37, som de har testet i denne sommer. Båden har et væld af gode detaljer, som motorbaadsnyt.dk fik info om under rundtur. Foto: Troels LykkeKort Nyt
Niels Stielund og Annette Slot havde virkelig mange besøgende på Carver 37, som de har testet i denne sommer. Båden har et væld af gode detaljer, som motorbaadsnyt.dk fik info om under rundtur. Foto: Troels Lykke

Ny importør af amerikanske Carver havde succes i Ishøj

Ny importør af Carver Yachts, Niels Stielund fra Dragør, havde 260 personer om bord på luksusbåden Carver 37 under Ishøj Flydende. En Carver 34, der ikke var med, blev solgt.

Af Troels Lykke |

Niels Stielund fra Carver Yachts Skandinavia havde masser af besøg på Ishøj Båd- og vandsportsmesse, da Carver 37, der koster fra 2,8 mio. kroner, blev vist frem.

- Messen blev en kæmpe succes for os, da vi have mere end 260 mennesker ombord på vores båd – alle med kæmpe positive indtryk som de gav udtryk for. Desuden fik vi den første ordre på en model Carver 34, fortæller Niels Stielund til motorbaadsnyt.dk.

Om udstillingen lyder det videre:

- Messen viste os, at vi har set rigtigt i timingen for opstart af salg af lækre, lukkede både til det skandinaviske klima, både hvor man nærmest får et lille flydende sommerhus med rigtige døre og ingen kalecher, canvas eller andet, forklarer Dragør-forhandleren, der sælger til hele det skandinaviske marked.

Det nystartede Carver Yachts Scandinavia Aps, som er et 100% ejet selskab under Stielund Invest Aps, skal fremover forhandle værftets luksusbåde med udgangspunkt fra Dragør Havn, hvor man kan besigtige demobådene.

Fra Carver 34 til Carver 52

Det er særligt coupemodellerne C34, C37, C43 og C52, som kommer til at danne produktlinjen. 

- Disse modeller er utroligt velegnede til det skandinaviske klima med deres unikke indretning og opbygning uden kalecher og andet flagrende canvas, men med lukkede folde- og skydedøre i glas og med køkken og opholdsarealer oppe, hvorfra man har udsigt til omgivelserne og lys og luft.

Carver Yachts Scandinavia Aps ejes af Niels Stielund, som selv bestilte og fik leveret en model Carver 37 fra fabrikken i Wisconsin i USA tilbage i starten af sejlsæsonen 2016.

- Jeg har kendt Carver / Marquis gennem mange år og har altid været imponeret over kvaliteten og designet på produkterne, og det endte med, at jeg selv bestilte en båd. Dette har jeg aldrig fortrudt. Kvaliteten, opbygningen og deres eftersalgs-service er simpelthen i top. Jeg har været den lykkelige ejer af flere motorbåde før denne, men intet andet jeg har prøvet kommer i nærheden af Carver og deres service, fortæller importøren.

Næste båd en motorbåd

Han tror på, at ikke mindst det ældre segment tager godt imod bådene.

- Jeg hører fra mange sejlere, som er kommet op i årene, at deres næste båd skal være en motorbåd med komfort, som var det et lille sommerhus. Det får man i Carver Yacht, fortæller Niels Stielund, som har mere end 25 års erfaring med import, salg og service af andre produkter fra amerikanske producenter.

Både vil kunne beses i Dragør Havn.

Kontakt: Niels Stielund, telefon +45 40 55 44 19

Smart, lys indretning, der ikke er for trang. Båden har superyachts over sig. Foto: Troels Lykke 

Carver 37 har et højt forskib, der giver en virkelig stor forkahyt. Foto: Troels Lykke

content-loader
content-loader
content-loader