Gå til hoved-indhold
Besøg Oure Sejlgymnasium 13. eller 20. januar 2018, og hør om hvordan man sejler mens man tager en studentereksamen.Kapsejlads
Besøg Oure Sejlgymnasium 13. eller 20. januar 2018, og hør om hvordan man sejler mens man tager en studentereksamen.
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads

Oure Sejlgymnasium får wildcard til Grundig Cup

Efter efterårets sejr ved Grundig Cup i Norge, har Oure Sejlgymnasium nu fået et wildcard til sejladsen, som sejles i september 2018.

Af Maria Ravn Jürgensen |

Oure Sejlgymnasium er udtaget til at sejle i Norge i september 2018. Efter Oure Sejlgymnasium vandt Grundig Cup i Norge i efteråret 2017, er de nu klar til at forsvare 1. pladsen til stævnet i 2018, hvor der er danske, svenske og norske både med.

Holdet består af eleverne som til september går på Oure Sejlgymnasium. Her vil de få træning i at forsvare titlen, som blev vundet på Bynid søen 1060 meter, oppe i de norske fjelde.

Tidligere OL-sejler er coach

Oure Sejlgymnasium deltager også i Sejlsportsligaen, som i år kommer til Frederikshavn, Kerteminde, Århus og Skovshoved/København, fortæller Oure til minbaad.dk

I forbindelse med den kommende sæson vil den tidligere OL-sejler Mads Bendix stå for den daglige træning i samarbejde med den tidligere America's Cup skipper Jesper Radich.

Sammen udgør de et stærkt team af trænere, som også suppleres af Ditte Juul Kristensen fra Skolerne i Oure.

content-loader
content-loader
content-loader