Gå til hoved-indhold
Renoveringen af denne sunkne Etap 39 bliver også vist frem. Foto: Søren Buhl.Kort Nyt
Renoveringen af denne sunkne Etap 39 bliver også vist frem. Foto: Søren Buhl.

Horsens Yachtværft forklarer om galvanisk tæring og bundbehandling

Værftet, der drives af Søren Buhl, holder tema- og hyggeaften 7. marts 2018. Galvanisk tæring og bundbehandlingens effekt fokuseres der bl.a. på. Værftet viser også igangværende projekter frem.

Af Maria Ravn Jürgensen |

Når Horsens Yachtværft holder tema- og hyggeaften onsdag 7. marts kl. 18 for interesserede er temaet galvanisk tærring, og hvordan man forebygger dette.

Forebyggelse af tæring

Jens Kock fra Baadteknik.dk lægger ud med bådens el installationer og deres påvirkning til tæring, som i mange tilfælde er fatale for bådens ve og vel.

Derefter vil Kim Jensen og Kasper Hollesen fra Hempel Danmark, give deres viden omkring metalholdige bundmalingers effekt på tæring, samt hvordan man griber sagen an for at undgå dette.

Gert Toft fra Pantaenius vil afslutte programmet med at give en briefing omkring hvordan bådejere er dækket ved skader opstået ved tæringer og ganske sikkert også have nogle skrækscenarier at vise.

Snigpremiere

Både værftet og værftets igangværende projekter vises frem. Blandt andet reparationen af en sunken Etap 39, som minbaad.dk har fulgt med i. I samarbejde med Permateek Danmark, vil der blive fortalt om Permateek dæk til både.

Udover det bliver der snigpremiere på værftets Servicebutik og nye indgang. Den officielle åbning for dette er lørdag 10. marts fra klokken 10-13.

- Servicebutikken er et tiltag som har været nødvendigt længe. Værftet oplever masser af kunder der skal bruge rig-dele, skruer, bolte, lak, maling, bundmaling, glasfiber, polyester, træ og finer, lim og andre materialer som bruges i en båd. Værftet har derfor set et behov i at sætte tingene i system for at kunne styre efterspørgslen på en så effektiv måde som muligt, siger Søren Buhl fra Horsens Yachtværft.

Der serveres traditionel kartoffelsuppe, samt noget at drikke hele aftenen. Læs mere om aftenen her og tilmelding på Info@horsensvaerft.dk.

Galvanisk tærring er i fokus på temaaftenen. Her en tæret søventil. Foto: Søren Buhl.

content-loader
content-loader
content-loader