Gå til hoved-indhold
I Danmark er E.ON mest kendt for sit arbejde med elbiler og ladenetværk, men selskabet arbejder også på ekspertniveau med biogas og vindmøller. PR-fotoKapsejlads
I Danmark er E.ON mest kendt for sit arbejde med elbiler og ladenetværk, men selskabet arbejder også på ekspertniveau med biogas og vindmøller. PR-foto

E.ON ny sponsor for bæredygtigheden ved VM i Aarhus

Bæredygtighedsprogrammet ved VM i Aarhus til august har fået ny sponsor, nemlig E.ON som blandt andet skal omdanne madaffald til biogas.

Af Maria Ravn Jürgensen |

Når Hempel Sailing World Championships kommer til Aarhus, har deres bæredygtighedsprogram fået endnu et løft, da der er indgået sponsoraftale med E.ON, som har sat alt ind på at tage del i den grønne omstilling.

I Danmark er E.ON mest kendt for sit arbejde med elbiler og ladenetværk, men selskabet arbejder også på ekspertniveau med biogas, vindmøller og mere generel bæredygtighed.

Omdanner madaffald

Det nye samarbejde er med til at støtte det eksisterende bæredygtighedsprogram og skaber nye muligheder, der knyttes sammen af Worldperfect, som er sustainability manager ved VM.

Udover at støtte projektet om affaldssortering til vand, kommer E.ON til at arbejde med at omdanne madaffald til biogas på et af sine biogasanlæg.

Udover E.ON kan man blandt andet møde andre sponsorer fra bæredygtighedsprogrammet.

content-loader
content-loader
content-loader