Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Bølgerne kan let blive store på Altanterhavet.

Ror over Atlanterhavet: Søsyge tærer på kræfterne for Vangsø og Hansen

- Vi har begge to kastet en del op. På et tidspunkt var det rareste sted at være i fosterstilling inde i kabinen, men så kommer båden ikke langt, siger Lasse Hansen til eb.dk.

Af Troels Lykke |

De to eventyrlystne danskere lå fredag nummer ét i deres kategori i kapløbet Talisker Whiskey Atlantic Challenge, hvor man må sige, at de skyder en imponerende fart i deres tomands robåd, lige nu 2,8 knob, viser GPS-tracking.

- Det er noget andet end Bagsværd Sø, der er høje bølger og hård vind. Vi er begge ramt af noget søsyge, men det er begyndt at drive over igen, siger Lasse Hansen til eb.dk

Det er radiovært Mads Vangsø og kaptajn i forsvaret Lasse Wulff Hansen, der ror over Atlanterhavet fra La Gomera til Caribien. En tur på cirka 40 dage. 27 både fra 14 dage deltagere i sejladsen.

Ensforformigt

Selvom danskernemigt har fået en fornem start i kaproningen, der begyndte 12. december, er den hårde opgave allerede nu begyndt at blive ensformig.

- Man har ikke så meget andet at lave end at spise, sove og ro.

- Det er svært at forestille sig, hvor stor en oplevelse, det bliver. Hvor hårdt det er, hvor langt det er, hvor ensomt det er. Der er langt igen, men hvor er det fedt. Det er ekstremt omskifteligt, siger Lasse Hansen, hvis humør også ofte skifte på turen, kan man høre i interview på eb.dk.

Hør interview på eb.dk med de to rorere

Her ror de to danskere lige nu ifølge GPS-tracking

Badning før sejladsen for The Wolfpack Gym powered by Garmin.

content-loader
content-loader
content-loader