Gå til hoved-indhold
Line Markert, tv., ses her til generalforsamling i år i Nyborg, hvor Mads Kolte-Olsen ses til højre. Det blev deres sidste generalforsamling sammen. Foto: Troels LykkeSejlklubber
Line Markert, tv., ses her til generalforsamling i år i Nyborg, hvor Mads Kolte-Olsen ses til højre. Det blev deres sidste generalforsamling sammen. Foto: Troels Lykke

Dansk Sejlunion søger manden der kan skaffe 10 mio. kroner årligt

- De kommercielle mål for Dansk Sejlunion er bestyrelsen og Mads Kolte-Olsen enige om, men ikke omkring skridtene derhen, fortæller formand for Dansk Sejlunion Line Markert til minbaad.dk.

Af Troels Lykke |

Der skal en af de tungere drenge ind, hvis Dansk Sejlunion skal ud over rampen hos erhvervslivet.

I hvert fald er det store beløb, som Dansk Sejlunion håber på kommer i hus, hvis der fortsat skal være penge til eliteidrætsudøvere, sejlklubber og selve organisationen i Brøndby.

Vi ringede i eftermiddag til Line Markert, formand for Dansk Sejlunion, efter at det kom frem, at den nuværende generalsekretær Mads Kolte-Olsen er fortid om nogle måneder i organisationen.

I interviewet understreger hun vigtigheden af, at der kommer flere penge til, efter at Tormfonden har skruet ned for støtten til Dansk Sejlunion.

- Dansk Sejlunions bestyrelse ønsker mere vægt på kommercielle forretningspartnere, uden at vi skal give køb på de værdier, som danske sejlklubber står for, hvor tingene er baseret på frivillighed. Vi vil i højere grad sætte skub i, at vi får fire hovedsponsorerer, der hver bruger 2,5 mio. kroner årligt. Det er et ambitiøst mål, som vi i højere grad ønsker at få sat skub i, forklarer formanden.

Og det er Mads Kolte-Olsen ikke en profil på?

- Mads har virkelig været stærk omkring projekter om klubudvikling og frivillighed. De kommercielle mål for Dansk Sejlunion er bestyrelsen og Mads Kolte-Olsen enige om, men ikke omkring skridtene derhen.

Hvilken slags generalsekretær ønsker bestyrelsen nu?

- Vi søger en profil, der kan holde fast i klubudvikling og frivillighed, men samtidig en der kan skabe kommercielle partnerskaber, der er vigtig lige nu for landsholdet, men også for resten af organisationen, forklarer Line Markert.

Dansk Sejlunions generalsekretær, Mads Kolte-Olsen, fratræder sin stilling ved udgangen af 2018, hvor hans åresmålskontrakt udløber.

Dansk Sejlunions bestyrelse ønskede ikke at forlænge den.

Sådan ser Dansk Sejlunions bestyrelse ud. Foto: Flemming Ø. Pedersen/Dansk Sejlunion

content-loader
content-loader
content-loader