Gå til hoved-indhold
Mads Kolte-Olsen, 52, får ikke sin ansættelseskontrakt forlænget. Han kom oprindeligt fra en stilling som generalsekretær hos Det Danske Spejderkorps. Foto: Troels LykkeSejlklubber
Mads Kolte-Olsen, 52, får ikke sin ansættelseskontrakt forlænget. Han kom oprindeligt fra en stilling som generalsekretær hos Det Danske Spejderkorps. Her ses han i Rio 2016. Foto: Troels Lykke

BREAKING. Dansk Sejlunions generalsekretær Mads Kolte-Olsen stopper

Bestyrelsen ønsker at justere Dansk Sejlunions profil udadtil. Det indebærer kursskifte i daglig ledelse, hvor generalsekretær Mads Kolte-Olsen fratræder, når hans kontrakt udløber ved årsskiftet.

Af Troels Lykke |

Dansk Sejlunions generalsekretær, Mads Kolte-Olsen, fratræder sin stilling ved udgangen af 2018, hvor hans åresmålskontrakt udløber.

Beslutningen er truffet i forlængelse af bestyrelsens overvejelser om Dansk Sejlunions fremtidige profil udadtil. 

"Bestyrelsen og Mads Kolte-Olsen har drøftet den fremtidige kurs, og vi må konstatere, at vi ser forskelligt på spørgsmålet om, hvordan Dansk Sejlunion i de kommende år skal nå sine ambitiøse mål for sportslige resultater samt aktivitets- og klubudvikling," siger Dansk Sejlunions formand, Line Markert. 

"I fælles forståelse er vi derfor nået frem til, at Mads Kolte-Olsen fratræder som generalsekretær i Dansk Sejlunion, når hans kontrakt udløber ved årets udgang," uddyber Markert og fortsætter: 

Central drivkraft bag stærke initiativer

"Jeg vil gerne understrege, at der i bestyrelsen er den største respekt for og anerkendelse af den indsats, som Mads Kolte-Olsen har ydet siden sin tiltræden i 2013. Sejlsportsligaen, Vild med Vand og de nye fritidssejleruddannelser er tre blandt mange initiativer, som i høj grad er skabt med Mads som central drivkraft, ligesom han på de indre linjer har stået i spidsen for at etablere en effektiv styring af Dansk Sejlunions økonomi og aktiviteter." 

"Mads Kolte-Olsen tiltrådte på et tidspunkt, hvor sejlsporten stadig var alvorligt tynget af finanskrisens efterdønninger, og han har i høj grad bidraget til at styre Dansk Sejlunion sikkert gennem et vanskeligt farvand de senere år," siger Line Markert. 

Stillingsopslag om få uger

I løbet af juni opslås stillingen som ny generalsekretær/direktør i Dansk Sejlunion. Bestyrelsen søger en leder, som med afsæt i sin personlige kompetenceprofil kan udvikle Dansk Sejlunion i retning af et skærpet kommercielt fokus og samtidig sikre sejlunionens fortsatte forankring i medlemsklubberne. 

Mads Kolte-Olsen fortsætter som generalsekretær, indtil en afløser kan tiltræde. Det ventes at ske i løbet af efteråret 2018.            

content-loader
content-loader
content-loader