Gå til hoved-indhold
Udstyr
Udstyr
Udstyr
Udstyr

Nyt vandtæt ultra HD-actionkamera fra Garmin med stemmestyring

Det vejrbestandige ultra HD-actionkamera, Virb Ultra 30 med holder, har stemmestyring, så du kan give kameraet besked om at starte, stoppe og huske. Kameraet koster 4.199 kr.

Af Troels Lykke |

Kan dit actionkamera gøre dette – optage på kommando? VIRB Ultra 30 kan, fortæller Garmin i Danmark på deres hjemmeside.

Det vejrbestandige ultra HD-actionkamera med aktiv holder har stemmestyring, så du kan give kameraet besked om at starte, stoppe og huske.

Det betyder flere håndfri selfies, hvor du ser frygtløs ud – og nemmere redigering, når sagen er klaret.

Det er lille og vejer næsten ingenting, og det er parat til at påtage sig en hvilken som helst udfordring eller et hvilket som helst eventyr takket være det medfølgende vejrbestandige etui.

Stabiliseret ultra HD-video

Dette kamera, der er det bedste i sin klasse, kan optage video i op til 4K/30 fps for at vise alle dine eventyr med skarpe, flotte detaljer.

VIRB Ultra 30 har også 3-akset billedstabilisering,1 så optagelserne ikke bliver rystede, uanset om du sejler, fisker, står på vandski, cykler eller kører i terræn på en motorcykel eller ATV.

Stemmestyring

Du skal stadig kunne betjene dit kamera, også når du ikke kan nå det, hvis det er monteret på din bådhjelm, dit instrumentbræt eller hjelm, eller hvis dine hænder bare er optaget af andre ting.

Derfor har VIRB Ultra 30 actionkameraet stemmestyring2, der anvender TrulyHandsfree™-sensorteknologi.

Brug enkle kommandoer om at optage eller tage et billede for at betjene kameraet håndfrit. Du kan også bede VIRB Ultra 30 om at huske et bestemt øjeblik, så markerer det optagelser, så du nemt kan finde dem senere.

Bevis det

Din aktive livsstil handler om mere end bare video og lyd. Optag relevante præstationsdata med G-Metrix teknologi, herunder fart, højde, G-påvirkning og endda puls.

3 Indbygget Garmin GPS (10 Hz) og andre sensorer registrerer automatisk data, så du nemt kan overlejre målere og diagrammer over dine optagelser for at bevise, hvor langt, hvor højt, og hvor hurtigt det gik.

Andre kompatible Garmin-sensorer og -enheder, som plottere og zūmo®, kan parres med din VIRB for at opnå udvidet kamerastyring og give detaljerede, målbare data, som er skræddersyet til din aktivitet, fortæller Garmin.

Del oplevelsen med livestreaming

Med den gratis Med VIRB® Mobile app er du bare ét tryk væk fra at dele dine HD-optagelser med masserne via livestreaming på YouTube®.4

Du kan også bruge appen til at få vist, redigere og dele videoer, der automatisk fremhæver de bedste øjeblikke i dine optagelser.

Anvend G-Metrix dataoverlejringer, og del derefter med venner på sociale medier. VIRB® Edit computersoftware er et brugervenligt redigeringsprogram med masser af funktioner, som giver dig mulighed for at lave videoer automatisk, tilføje musik, beskære videoklip, anvende overgange og gøre din video perfekt.

Garmins til dato mest forbundne kamera

Når du ikke er i gang med at sende til verden, kan du stadig udnytte de trådløse tilslutningsmuligheder ved at tilslutte din VIRB Ultra 30 til VIRB Mobile appen.

Med denne gratis app på din kompatible smartphone eller tablet5 kan du forberede det perfekte billede, betjene flere kameraer, redigere og dele optagelser.

Trådløs casting er også tilgængelig med Miracast-aktiverede enheder som eksempelvis Roku® med flere.

Nem betjening

Vi gør det nemmere end nogensinde før at indfange livets utrolige øjeblikke med VIRB Ultra 30 actionkameraet.

Det er nemt at tilslutte en 12 V til 30 V strømforsyning, så du behøver ikke altid at være afhængig af strøm fra batteriet. Den lysstærke LCD-farvetouchscreen gør det muligt at se præcis, hvad der bliver optaget.

Den intuitive touchscreen fungerer i og uden for det medfølgende vejrbestandige etui, og enkle menuer betyder, at du nemt kan justere indstillingerne, hvis det er nødvendigt.

Tænd og sluk kameraet hurtigt med enkelttryksknapper, eller tag et hurtigt foto under begivenhederne.

Kameraet koster 4.199 kroner.

content-loader
content-loader
content-loader