Gå til hoved-indhold
Lübeck og Buhl er eneste danske 49er-besætning i Miami. Foto: Richard Langdon / Sailing EnergyKapsejlads
Lübeck og Buhl er eneste danske 49er-besætning i Miami. Foto: Richard Langdon / Sailing Energy

Dansk 49er på tredjepladsen i Miami

Mads Emil Lübeck og Nikolaj Hoffmann Buhl er kommet flot fra start ved World Cup-stævnet. Til gengæld aflyste sejladser for Laser Radial-pigerne og André Højen.

Af Sara Sulkjær |

To sjettepladser på første sejldag i Miami sikrer de danske 49er-drenge Mads Emil Lübeck og Nikolaj Hoffmann Buhl en flot start på 2018-sæsonen. 

Med en samlet tredjeplads ligger danskerne blandt andet foran verdensmestrene Dylan Fletcher-Scott og Stuart Bithell. Briterne lagde ellers godt ud med en prik i første sejlads, som dog afløstes af en 17. plads og en samlet 8. plads i det 38 både store felt. 

Brætspil og fysisk træning

I en meget svag vind på 4-7 knob lykkedes det ikke at afholde sejladser i hverken Finn-klassen, hvor André Højen Christiansen stiller til start, eller i Laser Radial. 

For Højen, Rindom, Munch og Kragh blev tirsdag derfor en ventedag, hvor brætspillene blev fundet frem, og hvor der var tid til en tur i fitnesslokalet. 

Sejladserne fortsætter frem til weekenden, hvor der sejles medal races. 

Se video fra førstedagen i Miami her:

 

<iframe width="610" height="423" src="https://www.youtube.com/embed/E_U3RCMKIRo" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>
content-loader
content-loader
content-loader