Gå til hoved-indhold
Altid smilende Anne-Marie Rindom (t.h.) ses her på podiet med Plasschaert (t.v.) og Young. Foto: Anne-Marie Rindom til OL / FacebookKapsejlads
Altid smilende Anne-Marie Rindom (t.h.) ses her på podiet med Plasschaert (t.v.) og Young. Foto: Anne-Marie Rindom til OL / Facebook

Rindom efter bronze: Jeg havde håbet på mere

Det er en skuffet Anne-Marie Rindom, der kan rejse fra World Cup-stævnet i Miami med en tredjeplads i bagagen. Giles Scott leverede flot comeback i Finnjollen.

Af Sara Sulkjær |

Anne-Marie Rindom må skifte guldet fra World Cup-seriens første stævne i oktober ud med en medalje af bronze ved World Cup'en i Miami. Det står klart efter søndagens medal race: 

- For at være ærlig havde jeg håbet på mere. Topformen var der ikke helt, og det er jeg skuffet over, men omvendt så har jeg lært rigtig meget, og det tager jeg med videre, skriver sejleren på Facebook

6. plads var ikke nok 

Inden dagens sejlads havde Rindom tre point til sølvet og otte til guldet. Med en god placering var det derfor bestemt muligt at træde et skridt op ad podieskamlen for den dygtige sejler. 

Men en 6. plads i det ti både store medal race-felt var ikke nok. Briten Alison Young udbyggede i stedet sin føring med en andenplads, mens Emma Plasschaert med en fjerdeplads holder fast i sin sølvmedalje. 

Med en bronzemedalje i tasken kan Rindom derfor nu sætte kurs mod et par velfortjente fridage i New York, inden hun igen sætter vender stævnen mod Danmark, hvor eksaminer venter. 

Giles Scott kan stadig 

Også Laser-, 470- og Finnklassen sejlede det afgørende medal race søndag. I sidstnævnte klasse viste Giles Scott, at halvandet års pause med America's Cup og flere andre større kapsejladser bestemt ikke har gjort briten til en ringere Finn-sejler.

Efter et flot stævne med en 10. plads som fratrækker og stort set udelukkende placeringer i top-3 sluttede OL-vinderen stævnet med en prik i medal race. 

Han vinder World Cup'en i Miami med hele 32 point til amerikanske Caleb Paine på andenpladsen. 

Se alle resultaterne fra Miami her

Giles Scott vendte stærkt tilbage i Finnjollen i Miami. Foto: Sailing Energy 

content-loader
content-loader
content-loader