Gå til hoved-indhold
Anne-Marie Rindom sluttede øverst på podiet ved det sidste World Cup-stævne i Japan. Foto: Sailing EnergyKapsejlads
Anne-Marie Rindom sluttede øverst på podiet ved det sidste World Cup-stævne i Japan. Foto: Sailing Energy

Rindom 3'er inden medal race - live i aften

De ti bedste Laser Radial-sejlere kæmper om medaljer ved World Cup-stævnet i Miami. Se om Anne-Marie Rindom sejler en medalje hjem til Danmark på World Sailings YouTube-kanal.

Af Sara Sulkjær |

Meget kan ske, når Anne-Marie Rindom søndag aften dansk tid sætter Laser Radialen i vandet i Miami. Med otte point til britiske Alison Young og tre til andenpladsen kan danskeren endnu nå at revanchere fra sin placering som 3'er. 

Særligt andenpladsen er indenfor rækkevidde for sejleren. Belgiske Emma Plasschaert, der også vandt sølv ved årets første World Cup-stævne, sluttede lørdagen med en 9, 18. og 25. plads. 

Fire point til fjerdepladsen

Fortsætter hun de takter, vil Rindom, der sejlede en 4-9-19-serie lørdag, meget vel kunne tage flyveren mod Danmark med en sølvmedalje om halsen. 

Rettes blikket den modsatte vej i tabellen, er der dog heller ikke langt til Mathilde de Kerangat på stævnets fjerdeplads. Kun fire point adskiller franskmanden og danskeren inden medal race. 

Lykkes det Rindom at fastholde sin top 3-placering, vil det i så fald blive den eneste danske medalje fra World Cup-stævnet. De to unge Laser Radial-piger Anna Munch og Laura Kragh formåede ikke at placere sig i top-10 og er derfor ude inden søndagens afgørende sejlads. 

I et felt på 68 sejlere slutter slutter Munch i den gode halvdel med en 32. plads, mens Laura Kragh, der ikke deltog i lørdagens tre sejladser, slutter som nr. 67. 

16. plads i 49er 

Også André Højen Christiansen var på vandet lørdag. Her sluttede han stævnet med en 22-18-18-serie i Finn-klassen, hvilket sikrer sejleren en 20. plads ud af 26 startende. 

i 49er-klassen sluttede sejladserne for Mads Emil Lübeck og Nikolaj Hoffmann Buhl reelt allerede torsdag. Med fredagens aflyste sejladser slutter teamet på en 16. plads ud af 38, efter at have ligget på en flot tredjeplads efter stævnets førstedag. 

Medaljesejladserne med Anne-Marie Rindom i feltet kan følges live på World Sailings YouTube i aften dansk tid her

content-loader
content-loader
content-loader