Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Reese Marin i Aabenraa har 3.800 m2 bådehal for udstilling og opbevaring og nyt kontor og showroom, men også en havn. Klik i siden og se flere fotos. Foto: Troels Lykke
Kort Nyt
Henrik Reese har solgt godt i denne måned.
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt

Hanse, Dehler, Marex og Targa klar til Copenhagen Boat Show

Reese Marin er klar til den flydende bådudstilling i Ishøj i slutningen af næste måned og med masser af optimisme efter salg af både sejl- og motorbåde i juli.

Af Troels lykke |

Sejl eller motorbåd? Reese Marin har begge dele og viser det frem på Copenhagen Boat Show i Ishøj. 

Til minbaad.dk forklarer indehaver af Reese Marin, Henrik Reese til minbaad.dk:

- Snart flytter vi nogle af vores  omfattende bådprogram til årets store flyende bådudstilling i Ishøj, som vi med succes har deltaget i de sidste 4 år, dog har vil fået et lille men godt problem, vi har nemmelig ikke de både vi have regnet med som skulle udstilles til rådighed mere.  De er  blevet solgt hen over juli måned og det gælder både Marex- Sealine og Hanse, forklarer bådforhandleren.

Firmaet i Aabenraa udstiller dog Marex 310 SC og de håber også at få Marex 360 CC med, der udover udstilles en Targa 30.1. Blandt sejlbådene stiller de med en Hanse 315 og Dehler 38.

Mulighed for en god handel på udstillingen

Om udstillingen i Ishøj, siger han.

- Tidspunktet for den flyende i Ishøj ligger jo meget sent og de nye modeller sejl- og motorbåde er tidligst fremme i november og december for at kunne vises på Europas største udstilling i januar 2020 i Dusseldorf.
Hvorfor det vil ofte kun være de nye både, som vi har haft som lager og demobåde, som vi kan udstille, men det betyder så samtidig, at gæsterne måske kan lave en god efterårs bådhandel, forklarer Henrik Reese.

content-loader
content-loader
content-loader