Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Der bliver råbt ved startlinjen, når der kuskestartes. Foto: Troels Lykke

Palby Fyn Cup: Kryds mod Fyns Hoved i champagnevejr - friske fotos

Der sejles styrbord rundt, da løbsledelsen ikke ønsker, at der skal krydses ved Svendborgsundbroens stensætning. Minbaad.dk er ved starten i Bogense. Ingen livestreaming i år. Opdat. kl 13.52

Af Troels Lykke |

I år har Palby valgt, at der ikke er live-streaming med filmmanden Finn Noer og speaker Troels Lykke. Til gengæld sendes der forskudte videoindslag med Niels Kinch, der med fotograf følger sejladsen hele vejen rundt. Sidste start går 14.15. Se videoindslag på www.palbyfyncup.dk Fotos: Troels Lykke

BB 10-meter fra Skive.

Contrast 36 med ny sponsor.

Søren Pedersen og Morten Galskov tog starten blandt Luffe 37ere. Der er fem i deres løb. 

X-99 start med 24 både.

Seascape 24 vandt starten.

Søren Pedersen og Morten Galskov førte kort tid efter start i deres Luffe 37.

Arcona 41 fra Svendborg kuskestartede og måtte vende 360 grader rundt.

Per Weiskvist fra Nyborg kuskestartede og måtte vende rundt.

47 fods Essex Girl var pakket noget ned i starten. Båden elsker hårdt vejr, men det er der ikke her kl. 13.26 ud for Bogense.

Melges 32 fra Kerteminde ses her til højre. De vandt starten, og de var tæt på at tyvstarte, men bremsede båden få sekunder før starten gik.

Jens Quorning i Dragonfire 25 forventes at komme først i mål. Her foto fra kl. 13.52. Nu er alle både startet i sejladsen.

Black Marlin fra Ballen på Sydfyn halser her lidt efter Dragonfire med Quorning. Blæser det op, har den 31 fods trimaran en chance for at komme først i mål.

content-loader
content-loader
content-loader