Gå til hoved-indhold
Dragonfire med Jens Quorning og to gaster kom som forventet først i mål, men ingen rekord denne gang. Her ses båden i går under starten i Bogense. Foto: Troels LykkeKapsejlads
Dragonfire med Jens Quorning og to gaster kom som forventet først i mål, men ingen rekord denne gang. Her ses båden i går under starten i Bogense. i 2011 sejlede de rundt på 12 timer. Foto: Troels Lykke
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads

Trimaranen Dragonfire i mål i Palby Fyn Cup - langt fra rekord

Lørdag ved 7. tiden kom Dragonfire i mål med Quorning efter 17 timer og 33 minutter. Rekord tilhører stadig en Extreme 40, der i 2010 tog turen på 10 timer og 7 minutter. Førende kølbåd er en Melges 32.

Af Troels Lykke |

Der kæmpes med let vind i Palby Fyn Cup og ifølge Bogense Sejlklub, er der i dag lørdag kl. 9.30, stor spredning på feltet.

Trimaranen ”Black Marlin” med Jan Andersen fra Ballen Havn ved Svendborg, er tæt på mål, mens den sidste båd ligger nord for Langeland og kun logger 2,5 knob.

Det ser ud til der er et vindhul ud for Helnæs, hvor bådene næsten går i stå og nogle forsøger at finde andre vinde, ved at sejle syd om Lyø.

Den forreste kølbåd ”Pelle P”, en Melges 32 fra Thurø Sejlklub, ligger tæt på Middelfart, og har et stort forspring til den næste kølbåd ”Sydbank”, der ligger syd for Bogø.

Den forreste båd i tursejlerløbet er nr. 33 ”Deh-licious” fra Bogense. Den forreste båd i X-99 løbet er nr. 162 ”Swash Buckler” fra Tyskland.

Se hvor bådene ligger med TracTrac

Black Marlin fra Ballen ved Sydfyn er på vej i mål. Foto: Troels Lykke

Melges 32 fra Thurø Sejlklub ses her til højre i billedet efter de vandt starten i går blandt de store både. Foto: Troels Lykke

 

content-loader
content-loader
content-loader