Gå til hoved-indhold
Jena Mai Hansen sejler lige nu mod Newport. Foto: Vestas 11th Hour RacingKapsejlads
Jena Mai Hansen sejler lige nu mod Newport. Foto: Vestas 11th Hour Racing

Jena tilbage i Volvo Ocean Race: - Det har været svært

Landsholdssejler Jena Mai Hansen er efter fire måneder retur til den blå Vestas-båd, der fører. Det har ikke været nemt at stå på sidelinjen, fortæller hun til DR, efter dødsulykke og knækket mast.

Af Sara Sulkjær |

Kulde, høje bølger og lange ben. Udfordringer, der de sidste måneder er skrumpet til små ubetydeligheder på Vestas 11th Hour Racing. Først efter Hongkong-ulykken i januar, og senere da holdet smed masten omkring Kap Horn.

Uheld, som danske Jena Mai Hansen kunne følge fra Portugal og Mallorca, hvor hun har sejlet 49erFX med Katja Salskov-Iversen:

- At skulle se dem have ulykken i Hongkong og prøve at være en del af teamet for at støtte dem har selvfølgelig været utrolig svært fra sidelinjen, forklarer Mai Hansen efterfølgende til DR.

Sammen med det øvrige Volvo-felt sejlede Vestas-teamet søndag mod Newport. Et ben, der indtil videre sejles med Vestas helt i front, viser tracking.   

Se DR's video med Jena Mai Hansen her.  

Færre grundstødninger i Aasaa - sejlrende udgraves med specialudstyr

Asaa Havn's sejlrende har et ry for at være for lav, men med nyt specialudstyr blev renden nu gravet ud. En gravemaskine har fået en ekstra vogn, så den kan nå endnu længere ud.

Afstemning

Skal du lave forbedringer på din båd denne vinter?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Links til andre sites