Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Vinderne af Dansk2Star serien blev Henrik V. Jørgensen, tv. og Jan Hansen i midten. De sejler for Kongelig Dansk Yachtklub. X4.3 holder til i Rungsted.

KDY's Hansen og Jørgensen vinder samlet Dansk2Star serie i X4.3

Efter weekendens Vegvisir Race vinder Jan Hansen og Henrik V. Jørgensen den samlede Dansk2Star serie, der bød på fire forskellige kapsejladser.

Af Maria Ravn Jürgensen |

Med Vegvisir Race der nu er færdigt, er det tid til at gøre status over Dansk2Star serien fra 2018. Sæsonen har budt på fire meget forskellige sejladser.

Drama og havarier

Classic Fyn Rundt som blev præget af svag vind og høj sol, AFI2Star blev afholdt ugen efter, men blev afkortet lørdag på grund af svag vind og søndagen bød på en aflysning af sejladser.

Tredje stævne i serien var Øresund 123Star som bød på frisk vind, og fjerde og sidste stævne var Vegvisir som bød på en start i høj sol og let vind, men efter et par timers sejlads friskede vinden til 12-15 m/s, med en del drama og diverse havarier til følge.

Tæt kamp i toppen

Alt i alt har 143 forskellige både deltaget i én eller flere af sejladserne, og der har serien igennem være mange forskellige både i toppen, og der blev da også kæmpet til det sidste.

Vinderne af serien blev Jan Hansen og Henrik V. Jørgensen i en X4³, efterfulgt af Ole og Martin Meredin Petersen i en X-43.

Nummer tre blev Kim Henriksen i en X-322 og fjerdepladsen gik også til en X-322 med besætning bestående af Kasper Wedersøe og Allan Kierkegaard.

Her ses Hansen og Jørgensen under Classic Fyn Rundt. Foto: Kerteminde Sejlklub

content-loader
content-loader
content-loader