Gå til hoved-indhold
Vinderen Johan Schubert omkranset af Bente Jakobsen og Kasper Leth fra Nykredit (th) og Hans Frederik Klint samt Jacob Nikolajsen og Andreas Skjerning (tv). Foto: Carl GerstrømKapsejlads
Vinderen Johan Schubert omkranset af Bente Jakobsen og Kasper Leth fra Nykredit (th) og Hans Frederik Klint samt Jacob Nikolajsen og Andreas Skjerning (tv). Foto: Carl Gerstrøm

Nykredit-pris går til Johan schubert - en kommende OL-aspirant

Laser Radial-sejler Johan Schubert vinder Nykredit, Sailor of the year for anden gang i træk. Horsens-sejleren har vundet Ungdoms-DM og deltog igen i ungdoms-VM.

Af Troels Lykke |

Johan Schubert har i 2018 vundet dels ungdoms DM og udtagelse til YSWC (ungdoms-VM) i Laser Radial begge for 2. gang i træk.

Og med sine kun 16 år, er der gode muligheder for at han kan repræsentere Danmark hele 4 år i træk som ungdomssejler til YSWC, lyder det fra Horsens Sejlklub.

Johans  mulighed for at træne sammen med bl.a. OL- og VM bronzevinderen Anne Marie Rindom har flyttet ham meget i år og han er helt sikkert et emne som Horsens Sejlklubs elitesejlersatsning, når de nuværende Horsens til OL piger takker af.

Medlemmer fra Horsens Sejlklub stemmer

Nykredit, Sailor of the year er igennem de sidste 11 år blevet uddelt, baseret på medlemmernes stemmer i Horsens Sejlklub, til store og prisværdige præstationer og med OL bronze vinderen Anne Marie Rindom som flere ganges vinder.

Hans Frederik Klint blev nummer 2 med en flot præstation af DM og NM i Express og Horsens Sejlklubs ligahold blev nummer 3, med en fin 4. plads i 1. division.
content-loader
content-loader
content-loader