Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Det er ikke en aprilsnar. Anne-Marie Rindom satte to prikker ind i dag på solskinsøen i Middelhavet. PR-foto

OL-bronzevinder Rindom sætter to førstepladser ind på Mallorca

Med sejr i begge sine Laser Radial-sejladser på åbningsdagen (mandag) fik Horsens-sejleren den bedst tænkelige start på det traditionsrige og stærkt besatte stævne på Mallorca. I Anne-Marie Rindoms klasse er der 118 deltagere. Lin Cenholt og C. P. Lübeck er på 4. plads i Nacra 17.

Af Troels lykke |

Det blev til en drømmestart for Anne-Marie Rindom ved Trofeo Princesa Socia Cup på Mallorca i dag, mandag. 

Med sejr i begge sine Laser Radial-sejladser på åbningsdagen fik Horsens-sejleren den bedst tænkelige start på det traditionsrige og stærkt besatte stævne på Mallorca, som markerer starten på OL-klassernes europæiske stævnesæson. Det fortæller Dansk Sejlunion på deres Facebookside.

Radial-feltet på hele 118 sejlere er de første dage delt i to kvalifikationsfelter, og det var i den blå gruppe, at Rindom i de lette vindforhold på førstedagen slog til.

For et år siden vandt Rindom karrierens hidtil mest overbevisende sejr netop på Mallorca, hvor hun sikrede sig guldet allerede før Medal Race.

Cenholt og Lübeck på foreløbig 4. plads i Nacra 17

Også i Nacra 17 var der et stærkt dansk udlæg på åbningsdagen. Efter en 23'er i første sejlads fulgte Cenholt/Lübeck Sailing op med to 2'ere i de følgende sejladser - og ligger samlet 4'er efter dag 1.

Den nye danske Nacra med de to OL-medaljevindere Allan Nørregaard og Katja Salskov-Iversen kom også godt fra start - med en 21-7-7 serie og en samlet 15. plads. Stærkt udlæg i deres allerførste konkurrencestart på topniveau. 

I 49erFX er 49erFX Ida og Marie bedste danske båd som 15'er (9, 16, 5) efter førstedagen. Tæt fulgt af Anne-Julie Foght Schütt-Iben Nielsby som 18'er (2, UFD, 14) - og med en god start også for de to unge Kaløvig-søstre Johanne og Andrea Schmidt, der ligger 21'er samlet (4, 13, 26). 

Det blev også til en hæderlig start i Finnjolle for Aarhus-sejler André Højen Christiansen , som efter to stærke placeringer som 12 og 5 ligger samlet 17'er. 

Resultater

Se alle danske resultater efter dag 1: www.sejlsport.dk/nyt/2019/04/trofeo-princesa-sofia-2019-foelg-danskerne 

Her er alle resultater fra stævnet: www.trofeoprincesasofia.org/en/default/races/race-resultsall 

content-loader
content-loader
content-loader