Gå til hoved-indhold
Lej blandt andet denne Maxi Fenix til sommerturen. Foto: Bådudlejning DanmarkTur
Lej blandt andet denne Maxi Fenix til sommerturen. Foto: Bådudlejning Danmark

Lej en båd i Danmark - 4 sites

Vejret i 2019 ser ud til at arte sig rimeligt, hvis du vil sejle. Så planlægger du en sommerferie i hjemlige farvande, men mangler båden, er her fire sites, der kan hjælpe dig på vej.

Af Sara Sulkjær |

Er du ikke bådejer og ønsker at tilbringe sommeren på vandet, eller har du egen båd, men drømmer om andre kyster og orker ikke en lang transportsejlads, er leje af båd en oplagt mulighed. Herunder er fire forskellige sites.  

Boatflex - havets Airbnb

Her lejer private deres både ud til andre bådejere og interesserede, hovedsageligt med sejlerfaring. På sitet er flere forskellige både spredt over det meste af landet.

Udlejning foregår direkte mellem ejer og lejer. Besøg Boatflex her

----------

Bådudlejning Danmark - ældre og nyere sejlbåde 

Særligt Maxi Fenix'er præger dette site. Derudover er dog også flere nyere sejbåde samt en motorbåd. Her er desuden mulighed for at leje motorbåd til dykkerture. 

Besøg Bådudlejning Danmark her

----------

Larsen Yacht Charter - nyere både fra Jeanneau

Er du til moderne både med god plads ombord, udlejer Larsen Yacht Charter ni Jeanneau'er, hovedsagligt fra 00'erne. Udgangshavnen er Dyvig på Als. 

Besøg Larsen Yacht Charter her

----------

Scancharter - motorjoller, sejl- og motorbåde 

Her udlejes både ældre 70'er både samt nyere sejlbåde fra blandt andet Bavaria. Samtidig er her mulighed for at leje større motorbåde samt motorjoller til fisketure og lignende. 

Besøg Scancharter her

content-loader
content-loader
content-loader