Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
DH-DM i Juelsminde satser på de unge. Foto: Peter Brøgger
Kapsejlads
Der bliver særlige præmier til de unge. Foto: Peter Brøgger

DH-DM 2020 forkæler ungdomssejlere med rabatter og præmier

Sejlklubberne bag DH-DM er i fuld gang med at planlægge næste års arrangement i Juelsminde, og har en række nye tiltag i støbeskeen – herunder en klækkelig rabat til ungdomssejlere.

Af Troels lykke |

Selv om DH-DM 2019 blev en stor succes, hviler arrangørerne ikke på laurbærrene. Planlægningen af næste ås event, der afvikles fra den 21. til den 23. august i Juelsminde, er i fuld gang, og der er indtil flere nye tiltag i støbeskeen.

Eventleder Tue S. Andersen fra Snaptun Sejlklub udtaler:

”Vi har fået masser af positiv feedback fra deltagerne på årets DH-DM, herunder en række konstruktive forslag til justeringer af setuppet, som kan gøre det til et endnu federe stævne – og vi gør alt hvad vi kan for at inddrage disse forslag i planlægningen af næste års stævne. Vi har selvfølgelig også lavet vores egen evaluering, og et af de punkter vi selv har udpeget som et forbedringspotentiale er, at få inddraget flere ungdomssejlere. Det har vi besluttet at tilskynde ved at give rabat på tilmeldingen”, fortsætter eventlederen.

Under 25 år giver 25% rabat

Rabatten til ungdomssejlere bliver udformet som en kontant rabat på tilmeldingsgebyret på 25%, og forudsætter, at alle besætningsmedlemmer er ungdomssejlere i henhold til Dansk Sejlunions definition, hvilket vil sige 24 år eller yngre. Men det slutter ikke der, fortæller Tue S. Andersen:

”Ud over den kontante rabat, vil vi også undervejs i stævnet sætte særligt fokus på de deltagende ungdomsbesætninger, blandt andet ved at reservere præmier og lave ”løb i løb” hvor det er muligt. Desuden arbejder vi målrettet på at få ungdomsdeltagere fra de lokale klubber til at stille op til eventet, så vi kan få en masse unge, dygtige sejlere med på vandet til august”, fortsætter eventlederen.

Afslutningsvist tilføjer Tue S. Andersen, at der i starten af det nye år vil komme mere info ud om de øvrige nye tiltag, ligesom datoen for åbning af tilmelding vil blive offentliggjort primo januar og slutter af med at opfordre alle interessere til at følge med på stævnehjemmesiden www.dh-dm.dksamt på facebook.

content-loader
content-loader
content-loader