Gå til hoved-indhold
Det er ikke denne motorbåd, der er tale om i artiklen. Motorbåden, der er ejet af danskeren var forsikret for 2,6 mio. kr. i Maritim Club 09. ArkivfotoKort Nyt
Det er ikke denne motorbåd, der er tale om i artiklen. Motorbåden, der er ejet af danskeren var forsikret for 2,6 mio. kr. i Maritim Club 09. Arkivfoto

Dansk motorbådsejer føler sig snydt: Hold jer fra Club Maritim 09

Danske bådejere løber en stor risiko ved at tage imod de billige tyske forsikringer via Club Maritim 09, viser sag, hvor dansk motorbådsejer har mindst 1,3 mio. kroner i klemme, skriver Flensborg Avis.

 

Af Troels Lykke |

Forsikringspolicer og bådlicenser fra Club Maritim 09 GmbH er intet værd, siger den danske forsikringskonsulent Ralph Andersen til Flensborg Avis i en længere artikel.

Danske bådejere løber en stor risiko ved at tage imod de billige tyske forsikringer fra Club Maritim 09.

Havde forsikring - troede han

Søren H. kommer galt afsted med sin dyre motoryacht – den har fået en stor skade. Han har heldigvis en forsikring via Club Maritim 09 GmbH i Flensborg på 2,6 millioner kroner. Tror han.

Men da han anmelder skaden til Club Maritim for at få en taksator til at vurdere skadens omfang, sker der ingenting.

Han har ellers solgt tre procent af båden til Club Maritim, som derefter har kunnet skaffet ham en tysk forsikring på båden gennem Württembergische Versicherung.

Derved kunne han slippe for den danske forsikringsafgift på 1,34 procent af bådens værdi.

Han henvender sig flere gange. Der er intet svar. Han hyrer en advokat, men det står hurtigt klart, at han ikke kan føre sagen i Danmark, fordi motoryachten er registreret i det tyske skibsregister, skriver Flensborg Avis.

Værftsregning på 1,3 mio. kr. - plus advokatomkostninger

Nu står manden med en værftsregning på 1,3 millioner kroner for en ødelagt båd,  advokatomkostninger på 100.000 kroner og med udsigt til oversættelsesudgifter på 60.000 kroner, når sagsakterne skal oversættes fra dansk til tysk.

baadgalleri.dk fortæller Søren H. den 28. december i et indlæg om Club Maritim.

»Jeg ved rigtig meget om dette fup selskab og ejeren, Gerhard (Gerhard Kristensen, Club Maritims ejer, red.), så HOLD JER LANGT væk fra dem.«

Undersøger svindelsager

Om han rent faktisk hedder Søren, ved Flensborg Avis ikke med sikkerhed, og vi har heller ikke talt med ham. Flensborg Avis har fået historien om den ødelagte motoryacht fra Ralph Andersen, der har været i kontakt med brugeren bag indlægget fra den 28. december.

Ralph Andersen er ansat hos Maritim Forsikringsservice i Kolding, hvor han rådgiver forsikringskunder, som er kommet i knibe. Han laver desuden markedsundersøgelser og efterforsker svindelsager.

Flensborg Avis kan ikke få oplyst Søren H.s rigtige identitet, da han ifølge Ralph Andersen risikerer at blive anmeldt for skatteunddragelse.

Kilde. Flensborg Avis

Solrød Strand-familier søger opti-grej donation til cubansk sejlerskole

2 sejlerfamilier fra Solrød Strand lejede i vinter en stor katamaran i en måned Cuba. Et møde med en cubansk sejlskoler med unge opti-sejlere efterlod et stort indtryk, og nu samler familierne grej ind til de cubanske sejlere. Læs flot beretning og se fotos.

Afstemning

Hvor tit træner du din fysik?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Sejlsportsligaen skydes i gang under vandsportsfestivalen Lyn-X Open

Lørdag den 25. maj åbner Sejlsportsligaens sæson, og Lynæs Sejl- og Kajakklub inviterer til en masse aktiviteter på havnen, herunder kite-boarding, saunagus og forskellige opvisninger, mens 1. divisions-sejlerne kæmper om guldet ved årets første stævne i Sejlsportsligaen.

Links til andre sites