Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Rindom kæmper for at vinde sit andet VM i Laser Radial. PR-foto
Kapsejlads
En knækket rorpind er en katastrofe i en jolle.
Kapsejlads

Anne-Marie Rindom tyvstarter og knækker rorpind i Japan ved VM i Laser Radial

VM i japanske Sakaiminato går ikke helt Anne-Marie Rindoms vej. Forleden tyvstartede hun og nu at rorpinden knækker i en sejlads, hvilket betød at Horsens-sejleren ikke kunne hænge i en af søndagens sejladser. Rindom på en 5. plads, mens Anna Munch er på en 25. plads.

Af Troels lykke |

Der sejles VM i japanske Sakaiminato, og med en EM-guldmedalje og yderligere to store sejre dette forår er sejleren i sit livs form.

- Anne Marie er rigtig godt sejlende. Hun er selv typen, der går lidt stille med dørene, men der er ingen tvivl om, at hun er taget til VM for at kæmpe med om et topresultat, forklarede sportschef i Dansk Sejlunion, Thomas Jacobsen, forleden.

Tyvstart og knækket rorpind

Og det går da også godt - sådan næsten. Forleden tyvstartede hun og Anne-Marie Rindom skriver for 23 timer siden på facebook om materialeuheld:

- Vi fik endelig gennemført tre sejladser, men det var ikke uden problemer. Uheldet følger mig og i første sejlads i dag knækker rorpindsforlængeren på første opkryds.

- Det betyder, at jeg hele sejladsen ikke kan hænge fuldt og min bådfart er langsom. Øv, men jeg kæmper og bliver 28 i mål.

- Mellem sejladserne skifter jeg hurtigt til en ny pind og ender 1’er og 4’er i de to næste sejladser. Vinden drillede en masse idag og var meget ustabil, derfor var det otte lange timer på vandet. Derefter en doping test. Så nu siger jeg godnat og tak for i dag, skriver Rindom.

Se resultatlisten

content-loader
content-loader
content-loader