Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Rindom vandt VM i 2015. Nu er hun tæt på igen. Foto: Junichi Hirai/Bulkhead
Kapsejlads

Anne-Marie Rindom booker guld ved VM i Japan

Tirsdag, dag 5 ved Laser Radial-VM i japanske Sakaiminato, er Horsens-sejleren nu i front efter en 2'er og en 5'er i dagens sejladser. Feltets bedste på i dag. Onsdag sejles VMs sidste to sejladser. Tyrker er lige i hælene.

Af Troels lykke |

Før de sidste to sejladser onsdag ved VM i  japanske Sakaiminato har Rindom et snævert forspring på 2 point til tyrkiske Ecem, foruden et lille hul på 10 og 11 point ned til to velkendte navne, finske Tenkanen (altid med i toppen) og hollandske Bouwmeester, regerende OL-guldvinder.  

Herefter er der igen et pointhul til forfølgerne. Så med forbehold for, at ALT stadig kan ske, så ligner det et opgør mellem de fire om VM-guldet, fortæller Dansk Sejlunion på facebook.

Rykkede for 3. til 2. plads i første ræs

I første sejlads tirsdag var 28-årige Rindom med i front af feltet fra begyndelsen. Det lignede en 3. plads (dømt ud fra trackingen), men kort før mål sneg hun sig forbi Tenkanen og sluttede 2'er.

I anden sejlads rundede hun første topmærke som cirka 10'er, men fik taget nogle pladser og lå resten af sejladsen i tæt kamp om placeringerne. 5'er i mål.

Anna Munch, RADIcAL Sailing by Munch, blev 27'er og 29'er på dagen, samlet avancerer Kaløvig-sejleren tre pladser til 22. pladsen..

Her er resultater og stilling 

content-loader
content-loader
content-loader