Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Der bliver hård kamp i Vallensbæk i weekenden. PR-foto
Kapsejlads
I Melges klassen bruger man det dyrere laminat-sejl. PR-foto

DM og NM i Melges 24: Kim Christensen favorit med Michael Hestbæk om bord

I weekenden sejles DM og NM for Melges 24 i Vallensbæk med 20 både, med både fra Sverige, Norge, Tyskland og Danmark. Der er stærke taktiker-proffer med som Morten Henriksen, Michael Hestbæk og Joachim Aschenbrenner. L23 og 806ere sejler også DM.

Af Troels lykke |

20 Melges 24ere stiller op i Køge Bugt, det lyder umiddelbart godt, ville mange sige, men Vallensbæk, siger det sådledes:

- Desværre ikke så mange både som forventet men feltet er stærkt; Kim Christensen fra Egå stiller op med Michael Hestbæk, Marc Wain fra Sundby har inviteret Morten Henriksen med, Bo Bøje har Joachim Aschenbrenner med, forklarer Michael Bernfeld fra klubben i Køge Bugt.

Han forklarer videre.

- Alle sejlere med fin historik i Melges klassen, men også Norge stiller med et stærkt kort i team Blow. Så der bliver en tæt kamp om trofæet, siger Bernfeldt.

Minbaad.dk kan tilføje, at vi ser den tidligere danske mester og VM-bronzevinder Kim Christensen fra Egå Sejlklub som favorit, ikke mindst fordi han har den tidligere olympiske sejler og America's Cup-sejler Michael Hestbæk med.

Socialt på land

Udover det sportslige på vandet, som altid fungere perfekt i Vallensbæk, er der lagt op til et godt socialt arrangement på land sammen med L23 og 806 klassen, som samtidige afholder deres mesterskaber samtidige.

Danish Melges 24 Class Association forventer en tilgang til klassen ifm. at der i 2021 skal afholdes VM i Danmark. Et arrangement hvor der typisk stiller omkring 100 både til start.

L23 og 806ere er også med

L23 og 806ere sejler også med. L23 sejler DM og 806erne holder klassemesterskab.

Se resultater her

content-loader
content-loader
content-loader