Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Stævneudvalget i Ebeltoft, fra venstre: Fritz Banner, Ken Zier, Per Sørensen og Mads Petersen. Foto: Ebeltoft Sejlklub.

DM i Scankap 99 og Molich X-meter bliver tre forrygende dage i Ebeltoft

Den 15.-18. august sejles danmarksmesterskabet i Scankap 99 og Molich X-meter. Stævnet foregår i Ebeltoft, som ellers har haft et par år uden stævner i kalenderen, men det er der lavet om på nu.

Af Maria Ravn Jürgensen |

For ti år siden blev det i Ebeltoft besluttet, at der skulle gang i aktiviteterne omkring arrangementet af stævner igen.

Et stævneudvalg blev nedsat og i løbet af de sidste år har det resulteret i flere stævner i både kølbåds- og jolleklasser med stor succes. Blandt andet et H-båds DM i 2014 nævnes som et højdepunkt.

Nu er Ebeltoft så klar til at byde Scankap 99- og Molich 10-meter-sejlerne velkommen til henholdsvis DM og klassemesterskab i weekenden den 15.-18. august. 

Et program for alle

Her lægger sejlklubben op til et godt arrangement, hvor der kræses for sejlerne. Ikke blot med super forplejning, Ebeltoft lokker nemlig også med gratis havneplads i ugen op til stævnet og gratis kranløft til dem, der måtte have brug for det.

Stævnet bliver skudt i gang på Ebeltoft Vig fredag den 15. august med distancesejlads for Molich X-meter og banesejlads for Scankap 99. Lørdag er der banesejlads for begge klasser, og søndag er reservedag.

Ebeltoft byder også på oplevelser for resten af familien. Den gamle købstad og fregatten Jylland er i nærområdet, og med sejladserne omgivet af Nationalpark Mols Bjerge lover arrangørerne, at stævnet kommer til at foregå i noget af Danmarks skønneste natur.

content-loader
content-loader
content-loader