Gå til hoved-indhold
Tur
Wafande ses her, som tredje fra højre, side om side med sine med-gaster inden afgangen over Atlanten. Foto: Discovery Networks

Wafande om ny deltagelse i Over Atlanten: Kæmpe nej tak

Den 37-årige musiker var ikke begejstret for den lange sejltur, der blev tilbragt med fem andre kendte danskere og sejlerne Jesper Bank og Martin Kirketerp. Skænderier og gnidninger prægede sangerens rejse.

Af Sara Sulkjær |

Et Atlanterhavskryds er ikke for alle. Det må musikeren Wafande sande, efter at han er vendt hjem fra den lange sejltur i Kanal 5-programmet 'Over Atlanten': 

- Hvis du spurgte, om jeg ville gøre det igen, så ville jeg sige kæmpe nej tak, fortæller musikeren bramtfrit til BT

Skænderier ombord

Det er da også tydeligt, at gnidninger, frustrationer og skænderier, ikke mindst med kok Jesper Vollmer, præger Wafandes tur, når de tre kvarter lange afsnit fylder tv-skærmen i danskernes stuer.

Faktisk bliver 37-årige sanger så træt af sejlerlivet, at han siden hjemkomsten har holdt sig på behørig afstand af det våde element:

- Jeg er ikke engang hoppet i vandet, siden jeg kom hjem. Jeg skal bare hen, hvor der er tørt, understreger Wafande.

Seks kendte side om side

Foruden musikeren er også TV- og radiovært Anders Lund Madsen ombord på båden, ligesom diamantdronning Katerina Pitzner, kok Jesper Vollmer, kunstner Kristian von Hornsleth og YouTuber Julia Sofia har sneget sig ombord. 

I spidsen for de kendte danskere står OL-guldvinderne Jesper Bank og Martin Kirketerp.

Se 'Over Atlanten' sæson 2 her.

Kilder: BT og Discovery Networks

content-loader
content-loader
content-loader