Gå til hoved-indhold
Tur
Anders Lund Madsen, Katerina Pitzner, Wafande, Kristian von Hornsleth, Jesper Vollmer og Julia Sofia udgjorde den kendte besætning i Over Atlantens sæson to. Foto: Carsten Andersen / Discovery Networks

Over Atlanten: Søsyg kendis-kok Jesper Vollmer måtte sove på dækket i en sækkestol

Ikke alle er til langturs-sejlads. Fx ikke den 46-årige kok blev hårdt ramt af søsyge, da han i efteråret sejlede over Atlanterhavet med Jesper Bank, Martin Kirketerp og andre danske kendisser. - Det var meget hårdere, end jeg havde forestillet mig, forklarer Vollmer.

Af Sara Sulkjær |

I ti dage måtte Jesper Vollmer holde sig på dækket. Her sov han i en sækkestol for at mindske den udmagrende søsyge, der ramte kokken med 180 kilometer i timen under oceankrydset i TV-serien 'Over Atlanten'. 

Det forklarer den 46-årige madekspert til Billed-bladet:

- Det var helt forfærdeligt, og jeg var klart den, der blev hårdest ramt af os alle seks. Jeg kunne slet ikke kende Jesper i starten, forklarer kokken.

En kæmpe oplevelse

Med søsygen, den manglende energi og de forsvundne kræfter i bagagen var Vollmer hyppigt offer for særligt musikerens Wafandes frustrationer. En musiker, der på ingen måde følte sig tilpas under sejladsen, har han tidligere fortalt til BT.

I modsætning til popartisten fortryder Vollmer dog ikke sin deltagelse i programmet:

- Jeg er sindssygt glad for, at jeg gjorde det. Jeg synes, at det var en kæmpe oplevelse, og jeg var jo ikke søsyg hele vejen. Men det var meget hårdere, end jeg havde forestillet mig, understreger han. 

Alle afsnit offentliggjort

Efter at have tilbagelagt 6000 sømil på havet ramte den kendte besætning atter landjorden i Caribien. Også i den digitale verden er programmet gået på land, efter at den sidste episode af den anden sæson blev offentliggjort den 3. maj. 

I alt otte afsnit, hver af 45 minutters varighed, er fulgt i kølvandet på den udfordrende sejltur, der bragte de seks kendisser over Atlanten i en Challenger 93.

Se den anden sæson af Over Atlanten på Dplay her.

Kilde: Billed-bladet

content-loader
content-loader
content-loader