Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Baad og Thusgaard er kaldt hjem til Danmark af Dansk Sejlunion. Foto: Jesus Renado

50 danske OL-sejlere kaldt hjem fra træningslejr på Mallorca

En stor dansk delegation af sejlere er blevet sendt hjem fra træningslejr på Mallorca. - Jeg er ikke så bange for, at jeg selv bliver syg, men jeg synes, at alle har et ansvar for, at det ikke bliver spredt, siger 49erFX-sejleren Ida Marie Baad.

 

Af Troels lykke |

Det handler om at føle sig så informeret som overhovedet muligt, når det kommer til konsekvenserne af den danske regerings tiltag mod coronavirus, om så man er inde eller uden for de danske grænser.

Det sidste er tilfældet for de danske sejlere Ida Marie Baad og Marie Thusgaard, der til sommer skal sejle om OL-medaljer i 49erFX-klassen, skriver dr.dk.

Torsdag morgen var sejlerne endnu ikke informerede om situationen, og så må man jo spørge, hvor man kan.

Hjem før tid

Senere torsdag blev Ida Marie Baad sammen med en delegation på op mod 50 danskere dog nødsaget til at rejse tilbage til Danmark før tid, da Dansk Sejlunion kaldte alle medarbejdere hjem.

- Vi har brugt otte år på at træne op til OL, så det ville være forfærdeligt, hvis det blev aflyst. Men der er ikke så meget at gøre, vi må forsøge at forberede os så godt, som vi kan, og så må vi se, siger Ida Marie Baad til dr.dk.

Kilde: dr.dk

content-loader
content-loader
content-loader