Gå til hoved-indhold
Sejlklubber
Dansk sejlsport går i sort lige nu pga. coronavirus. Foto: Troels Lykke

BREAKING. Dansk Sejlunion aflyser alle arrangementer på grund af coronavirus

Dansk Sejlunion har besluttet at aflyse alle arrangementer resten af marts måned – med mulighed for forlængelse. Det gælder generalforsamling, kurser, minikonferencer og workshops. Vi anbefaler samtidig vores medlemsklubber at gøre det samme, fortæller Dansk Sejlunion.

Af Troels lykke |

Der tegner sig nu et meget alvorligt billede af situationen i forhold til smittespredningen. Derfor ændrer regeringen og myndighederne strategi og fraråder unødvendig kontakt mellem borgerne og lukning af institutioner.

I det lys har Dansk Sejlunion besluttet at aflyse alle arrangementer resten af marts måned – med mulighed for forlængelse. Det gælder generalforsamling, kurser, minikonferencer og workshops.

Frister kan tilsidesættes

Unionen anbefaler samtidig deres medlemsklubber at gøre det samme.

Det fortæller Dansk Sejlunion på deres hjemmeside

Har du spørgsmål til coronavirussens indflydelse på klubbens arrangementer eller lign. kan du kontakte Dansk Sejlunions direktør, Christian Lerche

Mange klubber står over for at afholde generalforsamlinger, hvor terminen er vedtægtsbestemt. Det er Dansk Sejlunions holdning, at der nu foreligger en så alvorlig situation, at sådanne frister kan tilsidesættes.

Arbejder hjemmefra

Unionen anbefaler alle klubbernes medlemmer at følge myndighedernes anvisninger omhyggeligt. Det gælder særligt i forhold til udlandsrejser.

DS-medarbejderne vil i det omfang, det er muligt, arbejde hjemmefra med sædvanlig betjening af klubbernes forespørgsler.

Samtidig afbrydes igangværende træningsaktiviteter i udlandet. Også OL-udtagelsen, hvor Mallorca-stævnet indgår, afbrydes, fortæller Christian Lerche her til aften til Minbaad.dk.

Dansk Sejlunion ønsker ikke at tage nogen unødige risici og går ud fra, at klubber og medlemmer anlægger samme tilgang til udfordringerne.

Vi vil løbende holde klubberne orienteret om situationen.

Kilde: Dansk Sejlunion

content-loader
content-loader
content-loader