Gå til hoved-indhold
Kapsejlads

Oure og Thurø Sejlklub træner nu sammen i seks J/70ere

Thurø Sejlklub og Skolerne i Oure indgår træningsfællesskab, med formålet om, at udvikle et stærkt sydfynsk sejlermiljø. Sammen får de et stort J/70 felt.

Af Troels Lykke |

Både Thurø og Oure har investeret i J/70 både og sammen ønskes det at fremme den udvikling, som er inden for J70 miljøet med SejlsportsLigaen, Youngster, WOW og Grundig cup. 

Både Thurø og Oure havde god succes og fart i J70 i 2017. Det lykkedes et mandskab fra Thurø at vinde det første danske klassemesterskabt i J/70 og Oure Sejlgymnasium vandt det norske mesterskab i Gundig Cup på fjeldsøen, Bygdin i Norge med America's Cup-sejleren Jesper Radich ved roret.

Begge deltager i Sejlsportsligaen

- Både Thurø og Oure Sejlgymnasium deltager i SejlsportLigaen i 2018. For at være klar til sæsonen indgås nu et træningsfællesskab, hvor der tilsammen rådes over seks J70’ere, fortæller Jesper Henriksen fra Oures sejllinje.

Fællesskabet består bl.a. i løbende fællestræning, som også inkluderer andre Ligahold med bl.a. Svendborg Sund Sejlklub, samt afholdelse af et Tune-Up stævne lørdag den 5. maj, med 12 besætninger fra hele landet.

- Visionen er over de næste år, at udvikle træningsfællesskabet til et stærkt og motiverende træningsmiljø hvor flere mandskaber vil søge hen, for at få skærpet konkurrencetræning, og hvor der over sigt bliver ligevægt mellem unge og “erfarne” sejlere, forklarer Jesper Henriksen.

Aktiviteter i 2018

5. majTune-Up, Thurø

9.-12. Juni         Youngster, Oure

September Oure Sejlgymnasium, har Wild Cards til NM i Grundig Cup

OktoberKlubmesterskabThurø

content-loader
content-loader
content-loader