Gå til hoved-indhold
Line Markert, formand for Dansk Sejlunion, døber Thurø Sejlklub’s 3’ere J70’ere og afslører klubbens sejlsportsliga’s holds Team navn, Thurø Piates. PR-fotoSejlklubber
Line Markert, formand for Dansk Sejlunion, døber Thurø Sejlklub’s 3 J70’ere og afslører klubbens sejlsportsliga’s holds Team navn, Thurø Pirates. PR-foto

Dansk Sejlunion: Thurø Sejlklub er et forbillede

Dansk Sejlunions formand Line Markert døbte tre nye J70’ere og overrakte bevis til Thurø Sejlklub for at være ungdomsvenlig sejlklub. Se kort interview med Markert.

Af Troels Lykke |

Den 76. standerhejsning i Thurø Sejlklub blev igen i år et tilløbsstykke, hvor Formand Ib Oldrup stolt kunne fortælle om alle de priser som klubben har været indstillet til i løbet af vinteren og at klubben har været igennem en længere klubudviklingsproces med eksterne konsulenter. 

Line Markert, formand for Dansk Sejlunion, havde også store ord omkring Thurø Sejlklubs mange aktiviteter, herunder smuglerskolen, sejl og studér og ikke mindst at Klubben igen i år har dåb af endnu en J70’ere til flåden, så der nu ligger 3 stk til brug. 

”Vi håber at kunne bringe mange af de forbilledlige projekter som Thurø Sejlklub har, ud til mange flere sejlklubber i landet. Ikke mindst den måde I bruger J70’erne til at binde klubben sammen og projekter som Sejl &Studér og smuglerskolen” fortæller Line Markert.  

Ungdomsvenlig Sejlklub

Ungdomsformand Mette Christoffersen, modtog beviset Ungdomsvenlig Sejlklub for et ambitiøst arbejde med udvikling og sikring af ungdomsafdelingen, som har 55 unge sejler, til træning 2 gange om ugen.

Allerede nu er planlægningen i gang til næste års sommersejl, som igen bliver et samarbejde mellem sejlklubben, lokale statister og Svendborg museum. 

 

<iframe width="600" height="423" src="https://www.youtube.com/embed/lmFrhmeArA4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
content-loader
content-loader
content-loader