Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Jesper Radich vil nu hjælpe danske sejlere med at sejle, det skal ske online. Foto: Troels Lykke
Kapsejlads
Jesper Radich mødte vi i denne sommer, hvor han underviste elever på Oure. Foto: Troels Lykke

Prof-sejler Jesper Radich lancerer undervisning i sejlsport - online

Topsejler Jesper Radich har i coronatiden med mindre sejlads taget skovlen i hånden og fundet alternative græsgange til undervisning. Konceptet hedder Sailing Skills og omhandler kort og godt undervisning i sejlsport - online.

Af Troels Lykke |

- Ingen vidste, at sæsonen ville ende, som den har gjort, men jeg startede i maj med at samle en række kræfter, der kunne hjælpe konceptet ud over rampen, forklarer den professionelle sejler og erfarne underviser, Jesper Radich. 

Radich fra Helsingør har allieret sig med Spækhugger-sejler Simon Paag, som har en baggrund hos Google og inden for digital forretningsudvikling.

Syv afsnit om ræs og organisering af hold

Sammen lancerer de med Jesper Radich på skærmen en professionelt produceret udsendelse i syv afsnit, som skal bidrage med undervisning i alt fra kapsejlads-starter til organisering af teamet. 

Hvis man har lyst til at støtte op om projektet, kan det gøres via www.sailingskills.com, hvor du for 15 euro kan købe dig adgang til de første undervisningsgange.

Desuden er det muligt at investere i et gavekort, hvis du stadig mangler en af de sidste julegaver til en sejler, der savner sporten. 

Se her video, hvor Radich forklarer om undervisningen:

content-loader
content-loader
content-loader