Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Christian Lerche fortæller, at det på nuværende tidspunkt er 14 sejlere og tre ansatte hos Dansk Sejlunion, der er testet positive. Det var her i det Internationale Sejlsportscenter at Uge 42-lejren blev holdt, mens overnatning foregik på Risskov Efterskole. Foto: Troels Lykke

BREAKING: 14 sejlere og 3 trænere nu smittet efter træningslejr i corona-epicenter på Aarhus Ø

Tirsdag meddelte Dansk Sejlunion, at syv sejlere og trænere var smittet. Et tal, der onsdag er steget til 17 ud af 50, skriver Aarhus Stiftstidende i dag. Tallet kan stige i løbet af ugen, når nye coronatest bliver taget. Klokken 14.16 oplyser Dansk Sejlunion til Minbaad.dk, at tallet nu er oppe på 18.

Af Troels Lykke |

En træningslejr i sejlads i Aarhus viser sig nu at være epicenter for coronasmittede sejlere.

Tirsdag meddelte Dansk Sejlunion, at syv sejlere var smittet - det tal er onsdag steget til 17 ud af 50.

- Jeg håber ikke, tallet stiger ydeligere, men jeg kan godt være bekymret for, at det vil stige, siger Christian Lerche, der er direktør i Dansk Sejlunion, til Aarhus Stiftstidende.

Smittede fra Aarhus, Hellerup og Horsens

Årsagen til hans frygt er, at sejlerne har fået besked på at lade sig teste på fjerdedagen og igen på dag seks.

Og da træningslejren på Aarhus International Sejlsportscenter først sluttede søndag, skal sejlerne altså testes torsdag og lørdag, og får så svar efterfølgende.

Christian Lerche fortæller, at det på nuværende tidspunkt er 14 sejlere og tre ansatte hos Dansk Sejlunion, der er testet positive. Flest kommer fra Aarhus, men Hellerup og Horsens følger også med, skriver avisen.

Kilde: Aarhus Stiftstidende

content-loader
content-loader
content-loader