Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Sådan så det ud ved DM i Kragenæs i 2013. Det ligner en mærkeberøring. Foto: Troels Lykke

Ærø Sejlforening i Marstal klar til mindst 37 Folkebåde

Det tegner til at blive et stort DM for Folkebåde, når Ærø Sejlforening tager imod op mod 40 Folkebåde fra 20. august. - Vi regner med, at forsamlingsforbuddet bliver hævet til 200 personer den 8. august, ellers må vi finde en løsning, siger Torben Kyhl fra foreningen.

Af Troels Lykke |

Alle klassebådsstævner i Folkebåden har indtil videre været aflyst grundet corona. Måske derfor finder mange af bådtypen frem til DM i Marstal, når der sejles banesejlads fra den 20. til 22. august.

- Vi har nu rundet 37 tilmeldte, og tilmeldingsfristen er 7. august, så mon ikke der kommer et par stykker eller tre mere inden fristen. Der er både fra Danmark, Sverige og Tyskland med blandt andet en fra Bodensøen, så det er da en lille køretur væk, fortæller Torben Kyhl fra Ærø Sejlforening til Minbaad.dk.

Forsamlingsforbud skal hæves til 200

Corona fylder naturligvis stadig meget, især forsamlingsforbuddet på 100 personer, men det håber man vil blive hævet.

- Corona har naturligvis været en udfordring, men den er vi jo ikke ene om at skulle tackle. Vi sætter et stort telt op til middagene og så bruger vi Marstal Sejlklubs klubhus til morgenmad for de deltagere, der har bestilt det. Vi regner med, at forsamlingsforbudet bliver hævet til 200 personer den 8. august, ellers må vi finde en løsning. Hvor der er vilje, er der vej, fortæller en optimistisk Torben Kyhl.

Læs mere på folkebaad.dk - se også video fra klassen:

content-loader
content-loader
content-loader