Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Solen står højt under EM-stævnet i Portugal. Foto: Windsurfer Laerke Buhl-Hansen / Facebook

Lærke Buhl er blandt de ti bedste windsurfere i Europa

Den danske RS:X-surfer viste flotte takter ved europamesterskabet i Portugal, hvor det blev til en ottendeplads i det afgørende metal race. Til sommer venter OL i Japan.

Af Sara Sulkjær |

Fem dage med alt fra 0 til 25 knob. Windsurfer Lærke Buhl viste i sidste uge, at hun kan præstere under alle forhold, da Europas bedste kvindelige RS:X-surfer skulle findes i Portugal.

31 surfere udgjorde det stærke felt, der havde danskeren på en yderst tilfredsstillende tiendeplads inden det afgørende medal race. 

En flot præstation af den danske surfer, der til dagligt holder til i Aarhus.

Gode momenter

I medal race lykkedes det sågar Buhl at passere mållinjen som nummer otte, men sejladsens øvrige placeringer betyde desværre, at den ottendepladsen ikke får betydning for det samlede klassement.

Det skriver Sailing Aarhus på sin hjemmeside.

Alligevel er det en tilfreds dansker, der ser tilbage på mesterskabet i portugisiske Vilamoura:

- Det har været et stævne en masse gode momenter, som vi kan arbejde videre på, understreger Buhl på sin Facebookside.

Træner mod OL

En andenplads ved det første topmærke under fjerdedagens første sejlads, som desværre blev afblæst, er blandt de gode takter, som surferen de kommende dage kan fokusere på under sin træning i Portugal.

Til jul sætter hun atter kursen mod Danmark, mens Buhl ligeledes er en del af det landshold, der skal repræsentere de rød-hvide-farver ved det udskudte OL i Tokyo i sommeren 2021.

Kilder: Windsurfer Laerke Buhl-Hansen og Sailing Aarhus

content-loader
content-loader
content-loader