Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Morten Henriksen sidder på dækket og venter på vind udfor Amager. Fotos: Per Heegaard
Kapsejlads
Theis Palm fra Jyllinge og mandskab tog bronze.

Morten Henriksen vandt igen DM i Folkebåd - denne gang i Sundby

- Det har været nogle helt forrygende dage, som sluttes af med hele Folkebådsfeltet, der samles side om side og ser fodbold - vi har nydt dagene alle fire - mine to døtre Emma og Mathilde og Marc og jeg, forklarer Morten Henriksen, der vandt foran Team Kæstel og Palm.

Af Troels Lykke |

Morten Henriksen vandt igen DM i Folkebåd. Denne gang skete det ud for Sundby Sejlforening, der ligger på Amager i København. Sejren kom lørdag, lige før Danmark bankede Tjekkiet. Team Henriksen satte nemlig en andenplads ind i sidste sejlads, før vinden døde helt.

Skipper Søren Kæstel fra Hellerup Sejlklub tog sølv, mens Theis Palm måtte nøjes med bronze efter en 13. plads i sidste sejlads.

Henriksen vandt med døtre 

Vinderen, 54-årige Morten Henriksen fra Kerteminde Sejlklub, forklarer om stævnet til Minbaad.dk:

- Det har været nogle helt forrygende dage, som sluttes af med hele Folkebådsfeltet, der samles side om side og ser fodbold. Vi har nydt dagene alle fire - mine to døtre Emma og Mathilde og Marc og jeg. Og jeg er så stolt som far.

Om hvorfor det er gået så godt, siger han:

- Det har også været et givende og spændende samarbejde med OneSails, så jeg må sige, at det hele har spillet. Hyggefaktor på båden, vejr, sejl og så har vi nok også truffet nogle gode beslutninger, for det er jo et rutineret og stærkt felt, som alle er dedikerede både på lands og til vands. Som sagt hepper vi i skrivende stund alle sejlerene fra de 35 Folkebåde i Sundby Sejlklub omkring storskærmen, og sammen nyder at Danmark fører, slutter Morten Henriksen.

Se resultater

content-loader
content-loader
content-loader