Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Jørgen og Jacob Bojsen-Møller er hhv. 67 og 65 år, men de vinder stadig. Tidligere på året vandt de tysk mesterskab i FD. Foto: Per Heegaard
Kapsejlads
DM i Holbæk for 505-jollerne blev en succes. Foto: Holbæk Sejlklub

Jørgen og Jacob Bojsen-Møller danske mestre i 505 efter fem førstepladser i Holbæk

I otte sejladser lavede de meget erfarne Bojsen-Møller-brødre fra Hellerup Sejlklub fem prikker i deres nye 505-jolle. Dobbelt verdensmester i 505, Jan Saugmann tog sølv med gast Christian Limbrecht. 15 505-mandskaber deltog.

Af Troels Lykke |

Holbæk Sejlklub tog imod 505-sejlerne i forrige weekend til et officielt danmarksmesterskab, hvor 15 joller var til start.

Som nærmest skrevet i statutterne løber Jørgen og Jacob Bojsen-Møller fra Hellerup Sejlklub med trofæet med hele fem først pladser ud af otte sejladser. Jørgen Bojsen-Møller har OL-guld på sit CV i FD og et hav af verdensmesterskaber. Det sidste har sejlmager Jacob Bojsen-Møller også.

Tysker blander sig

På andenpladsen kommer et meget stabilt sejlende Hellerup-mandskab, dobbelt 505-verdensmester Jan Saugmann og hans relativt nye gast om bord, Christian Limbrecht, der blot ender med en enkelt placering uden for top-3.

Ind fra det tyske syd kom Tim og Finn Böger på tredjepladsen, mens den danske bronze gik til Fabiola og Michael Wonterghem.

- Et kæmpe stort tak skal det lyde til Holbæk Sejlklub, de frivillige og ikke mindst Claus Johansen med hans store arbejde op til og hele weekenden, lyder det fra 505-klubben.

Resultater

content-loader
content-loader
content-loader