Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Denmark SailGP Team presented by ROCKWOOL helmed by Nicolai Sehested with Alex Hogh Anderson, the 6th sailor to join the team, warming up in the lead up to the Practice Fleet Races at Denmark SailGP, Event 4, Season 2 in Aarhus, Denmark 19 August 2021. Photo: Thomas Lovelock for SailGP. Handout image supplied by SailGP
Kapsejlads

Nicolai Sehested kan sættes af, hvis Rockwool-holdet ikke præsterer - vi får Sehesteds reaktion

Russell Coutts, leder af SailGP-serien, som igen sejles 11. og 12. september, denne gang i St. Tropez, fortæller her i en dokumentar, at Nicolai Sehested kan sættes af som rorsmand, hvis han ikke leverer på den vilde F50'er. Minbaad.dk har talt med Sehested.

Af Troels Lykke |

Nicolai Sehested har ikke været på podiet, heller ikke i sæson 2 i den internationale SailGP-serie.

Han og Rockwool-holdet er oppe imod OL-guldvindere som Tom Slingsby, Nathan Outteridge, Peter Burling og Ben Ainslie og den flerdobbelte America's Cup-vinder Jimmy Spithill. Alle er gigantiske stjerner i sejlermiljøet.

Tom Slingsby vandt eksempelvis Int. Moth VM forleden på Gardasøen. Lige meget hvad de sejlere rører ved, bliver det til guld. Sådan er det ikke for Nicolai Sehested fra det danske Rockwool-hold.

I en dokumentar, som kan ses i toppen af artiklen, hører man derfor lederen af SailGP-serien Russell Coutts fortælle, hvordan Sehested kan sættes af som skipper og rorsmand, hvis han ikke leverer. Alligevel viol Rockwool gerne fortsætte med en dansk rorsmand, og er der nogen bedre end Sehested lige nu? Næppe.

Jonas Warrer som skipper?

Et alternativ til Sehested kunne være Jonas Warrer, der har erfaring med flerskrog og den måde at sejle på, men F50'eren er så teknisk og vildt krævende at styre, at det ville tage et stykke tid for den tidligere OL-guldvinder Jonas Warrer.

Men måske leverer Sehested i St. Tropez i den kommende weeekend i SailGP?

content-loader
content-loader
content-loader